Besluit van de regering van de Franse Gemeenschap betreffende de goedkeuring van de beroeps- en opleidingsprofielen opgesteld door de Service francophone des Métiers et des Qualifications (SFMQ), de 22 décembre 2021

Artikel 1. De regering van de Franse Gemeenschap keurt de beroeps- en opleidingsprofielen van de Elektromecanicien voor industrieel onderhoud (MAINT.INDU-electromeca-V01-2021), zoals gevalideerd door de Chambre de Concertation et d'Agrément (ChaCA - Kamer van Overleg en Goedkeuring) van de SFMQ in haar vergadering van 10 december 2021, goed.

Art. 2. De regering van de Franse Gemeenschap keurt de beroeps- en opleidingsprofielen van de Aspirant voor de beroepen van defensie-, preventie- en veiligheid (DEF.PRE.SECU-aspi.-V01-2021), zoals gevalideerd door de Chambre de Concertation et d'Agrément (ChaCA - Kamer van Overleg en Goedkeuring) van de SFMQ in haar vergadering van 10 december 2021, goed.

Art. 3. De regering van de Franse Gemeenschap keurt de ambts- en opleidingsprofielen van de Soldaat-matroos (DEF.PRE.SECU-soldat-V01-2021), zoals gevalideerd door de Chambre de Concertation et d'Agrément (ChaCA - Kamer van Overleg en Goedkeuring) van de SFMQ in haar vergadering van 10 december 2021, goed.

Art. 4. De uitvoeringstermijn bedoeld in artikel 29, 2° van het samenwerkingsakkoord van 27 maart 2009 tussen de Franse Gemeenschap, het Waals Gewest en de Franse Gemeenschapscommissie betreffende de oprichting van de Service francophone des Métiers et des Qualifications (SFMQ) bedraagt 2 jaar en 7 dagen voor elk herzien profiel en 3 jaar en 7 dagen voor elk nieuw profiel, te rekenen vanaf de datum van erkenning van het profiel door de Chambre de Concertation et d'Agrément (ChaCA - Kamer van Overleg en Goedkeuring) van de SFMQ.

Na deze periode wordt artikel 31 van voornoemd akkoord van toepassing.

Art. 5. De minister bevoegd voor het leerplichtonderwijs en de minister bevoegd voor het onderwijs voor sociale promotie zijn belast met de uitvoering van dit besluit.

Handtekening

...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT