Besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap tot uitvoering van de artikelen 40 en 42 van het decreet van 12 mei 2004 tot bepaling van het statuut van de leden van het administratief personeel, het meester-, vak- en dienstpersoneel van de onderwijsinrichtingen ingericht door de Franse Gemeenschap, de 3 avril 2019

HOOFDSTUK 1. - Aanwijzing van de leden van de wervingsexamencommissie van de boekhouders van het onderwijsnet georganiseerd door de Franse Gemeenschap

Artikel 1. De heer Didier LETURCQ, adjunct-directeur-generaal bij de Algemene dienst van het door de Franse Gemeenschap georganiseerd onderwijs, wordt tot voorzitter aangewezen van de wervingsexamencommissie van de boekhouders van het onderwijsnet georganiseerd door de Franse Gemeenschap, hierna "de examencommissie".

Mevr. Colette DUPONT, directeur-generaal bij de Algemene dienst Beheer van het personeel van het onderwijs georganiseerd door de "Fédération Wallonie-Bruxelles", wordt tot plaatsvervangend voorzitter van de examencommissie aangewezen.

Art. 2. § 1. De heer Najim SEKTANI wordt tot werkend lid aangewezen van de examencommissie onder de ambtenaren van de Regeringsdiensten van minstens niveau "1".

Mevr. Julie MAGGI wordt tot plaatsvervangend lid aangewezen van de examencommissie onder de ambtenaren van de Regeringsdiensten van minstens niveau "1".

§ 2. De heer Francis COLLETTE wordt tot werkend lid aangewezen onder de opdrachthouders bevoegd voor de coördinatie van de zone.

De heer Alain FAURE en de heer Manuel DONY worden tot plaatsvervangend lid aangewezen onder de opdrachthouders bevoegd voor de coördinatie van de zone.

§ 3. De heer Jean-Pierre CAZZARO, prefect van het "Athénée royal d'Auderghem", wordt aangewezen tot werkend lid van de examencommissie onder de directeurs van het onderwijs georganiseerd door de Franse Gemeenschap.

De heer Salvatore RIBAUDO, prefect van het "Athénée royal René Magritte de Châtelet", en de heer Jean-Louis FRANCOIS, directeur van de School voor gespecialiseerd onderwijs Henri Rikir te Milmort, worden aangewezen tot plaatsvervangend lid van de examencommissie onder de directeurs van het onderwijs georganiseerd door de Franse Gemeenschap.

Art. 3. Mevr. Muriel SZABO, attaché, wordt tot werkend secretaris van de examencommissie aangewezen.

Mevr. Murielle ISTACE, attaché, wordt tot plaatsvervangend secretaris van de examencommissie aangewezen.

HOOFDSTUK 2. - Nadere regels voor de organisatie van de examencommissie

Art. 4. Om geldig te kunnen worden ingeschreven, moet de kandidaat voor de wervingsproef op de datum van publicatie van de aankondiging van de organisatie van de proef in het Belgisch Staatsblad ten minste 240 dagen in het toe te kennen ambt in dienst zijn en zijn kandidatuur hebben ingediend in de vorm en binnen de termijnen die in de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT