Besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap tot vaststelling van de oproep tot kandidaten voor de leiding van het 'Agence francophone pour l'éducation et la formation tout au long de la vie'(Franstalig agentschap voor levenslange opvoeding en vorming) (afgekort 'AEF-Europe'), de 19 février 2019

Artikel 1. De directeur van het "Agence francophone pour l'éducation et la formation tout au long de la vie " wordt aangeworven voor onbepaalde duur.

Het besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 15 april 2014 betreffende de voorwaarden voor de werving en de administratieve en geldelijke toestand van het contractueel personeel van de diensten van de Regering van de Franse Gemeenschap, de Hoge Raad voor de audiovisuele sector en de instellingen van openbaar nut die onder het comité van sector XVII ressorteren, is van toepassing behoudens de afwijkingsbepalingen opgenomen in deze tekst.

Zijn administratieve standplaats ligt in Brussel.

De bezoldiging is identiek aan de wedde en de tussentijdse verhogingen die verbonden zijn met de weddeschalen met geldelijke bevordering van directeur, in de kwalificatiegroep die overeenkomt met het vereiste diploma.

De bezoldiging wordt betaald door het Ministerie van de Franse Gemeenschap.

Art. 2. De aanwerving van de directeur van het "Agence francophone pour l'éducation et la formation tout au long de la vie" zal op een functieprofiel gebaseerd zijn.

Er zal een oproep tot kandidaturen worden gedaan door de onderwijs- en opleidingsoperatoren binnen de Federatie Wallonië-Brussel en elke partnerinstelling van AEF-Europe. De oproep tot kandidaten zal ook in de pers worden bekendgemaakt.

Kandidaten hebben 21 kalenderdagen vanaf de dag na de bekendmaking van de oproep om hun kandidatuur in te dienen.

Iedere kandidaat zal een dossier moeten indienen met een CV, een motivatiebrief, een kopie van het diploma waarvan hij houder is en een project van beheer en coördinatie van AEF-Europe met betrekking tot de opdrachten vermeld in het referentiesamenwerkingsakkoord.

Kandidaturen worden per aangetekende brief en elektronisch aan het Algemeen Bestuur van het Onderwijs (AGE - Ministerie van de Franse Gemeenschap) verzonden, dat de ontvangst ervan bevestigt.

Art. 3. § 1. In afwijking van het besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 15 april 2014 betreffende de voorwaarden voor de werving en de administratieve en geldelijke toestand van het contractueel personeel van de diensten van de Regering van de Franse Gemeenschap, de Hoge Raad voor de audiovisuele sector en de instellingen van openbaar nut die onder het comité van sector XVII ressorteren, is de examencommissie als volgt samengesteld:

1 ° de voorzitter en de ondervoorzitters van het beheerscomité van AEF-Europe;

2 ° de administrateur-generaal...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT