Besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap tot goedkeuring van de oprichting van een vestigingsplaats voor gespecialiseerd secundair onderwijs van type 5 op de site van het 'Centre Pleins Champs' te Porcheresse' die afhangt van de School voor gespecialiseerd secundair onderwijs Clairval te Barvaux, de 21 mars 2024

Artikel 1. De Regering kent, in afwijking van artikel 185 van het decreet van 3 maart 2004 houdende organisatie van het gespecialiseerd onderwijs en van artikel 1.7.3-1, § 2, 6°, van het Wetboek voor het basis- en secundair onderwijs, een vergunning toe om een vestigingsplaats voor gespeciaiseerd secundair onderwijs van type 5 te organiseren op de site van het "centre Pleins Champs" gelegen rue Albert Billy, 25 te 5370 Porcheresse. Het hoofdgebouw waaraan deze vestigingsplaats verbonden is, is de School voor gespecialiseerd secundair onderwijs Clairval gelegen Terre aux Ris, 1 te 6940 Barvaux. De vergunning wordt verleend onder voorbehoud dat de normen bedoeld in voornoemd decreet van 3 maart 2004 bereikt worden. Art. 2. Dit besluit treedt in werking op 28 augustus 2023. Art. 3. De Minister van Gespecialiseerd onderwijs is belast met de uitvoering van dit besluit. Handtekening Brussel, 21 maart 2024.Voor de Regering van de Franse Gemeenschap :De Minister-President, belast met Internationale Betrekkingen, Sport en Onderwijs voor sociale promotie,P.-Y. JEHOLETDe Minister van Onderwijs,C. DESIR Aanhef De Regering van de Franse Gemeenschap, Gelet op het decreet van 3 maart 2004 houdende organisatie van het gespecialiseerd onderwijs, artikel 185; Gelet op het Wetboek voor het basis- en secundair onderwijs, artikel 1.7.3-1; § 2, 6° ; Overwegende de aanvraag van de inrichende macht van de School voor gespecialiseerd secundair onderwijs Clairval om de vestigingsplaats voor gespecialiseerd secundair onderwijs van type 5 te...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT