Besluit van het Verenigd College van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie tot vaststelling van de administratieve toestand en de individuele geldelijke rechten van de personeelsleden van de vzw CMDC-CDCS bij integratie binnen de Diensten van het Verenigd College van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie, de 14 septembre 2023

HOOFDSTUK I. - Algemene bepaling

Artikel 1. Dit besluit is van toepassing op de personeelsleden die op 1 januari 2023 in navolging van de fusie in de zin van het wetboek van vennootschappen en verenigingen met de Vereniging zonder winstoogmerk Centre de Documentation et de Coordination Sociales - Centrum voor Maatschappelijke Documentatie en Coördinatie overgedragen zijn naar de Diensten van het Verenigd College en die zijn opgenomen in de tabel gevoegd als bijlage bij dit besluit.

HOOFDSTUK II. : - Definities

Art. 2. Voor de toepassing van dit besluit moet worden verstaan onder:

  1. "CMDC": de Vereniging zonder winstoogmerk Centre de Documentation et de Coordination Sociales - Centrum voor Maatschappelijke Documentatie en Coördinatie.

  2. "Personeelslid": het personeelslid dat op 1 januari 2023 in navolging van de fusie met CMDC overgedragen werd naar de Diensten van het Verenigd College.

  3. "Verworven recht": de rechten voortvloeiende uit de arbeidsovereenkomst of arbeidsbetrekking die golden op het ogenblik van de fusie en die hieronder zijn opgenomen:

    1. De bezoldiging, hierin inbegrepen de sprongen in weddeschalen, en het eventuele weddecomplement;

    2. Het vakantiegeld;

    3. De eindejaarstoelage;

    4. Het jaarlijks verlof;

    5. De regels betreffende registratie van arbeidstijd;

    6. De tweetaligheidstoelage;

    7. De regels en tussenkomsten betreffende verplaatsingen;

    8. De telewerkvergoeding;

    9. De maaltijdcheques.

  4. "Integratie": de toestand waarin het personeelslid zich bevindt na de ondertekening van het aanhangsel aan de arbeidsovereenkomst zoals voorzien in artikel 4 van dit besluit.

    Hoofdstuk III- Toestand vóór integratie

    Art. 3. De personeelsleden behouden hun verworven rechten die golden op 31 december 2022, zoals bedoeld in artikel 2, 3°.

    Echter zijn de volgende bepalingen van het besluit van het Verenigd College van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie van 5 juni 2008 tot vaststelling van de administratieve toestand en de individuele geldelijke rechten van de contractuele personeelsleden van de Diensten van het Verenigd College van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie van Brussel-Hoofdstad, hierna genaamd het besluit contractuelen, en van het besluit van het Verenigd College van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie houdende het administratief statuut en de bezoldigingsregeling van de ambtenaren en stagiairs van de Diensten van het Verenigd College van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie van Brussel-Hoofdstad, hierna...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT