Besluit van het Verenigd College van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie tot wijziging van de besluiten van 17 januari 2019 houdende aanduiding van de organisaties en verenigingen die in de paritaire technische commissies van de Bicommunautaire dienst voor gezondheid, bijstand aan personen en gezinsbijslag zetelen en van 28 februari 2019 houdende aanduiding van de organisaties en verenigingen die in de aangepaste technische commissies van de Bicommunautaire dienst voor gezondheid, bijstand aan personen en gezinsbijslag zetelen, de 5 décembre 2019

Artikel 1. In artikel 1, 1°, van het besluit van het Verenigd College van 17 januari 2019 houdende aanduiding van de organisaties en verenigingen die in de paritaire technische commissies van de Bicommunautaire dienst voor gezondheid, bijstand aan personen en gezinsbijslag zetelen, wordt de bepaling onder 5. vervangen als volgt :

" 5. Structuur van ondersteuning aan de eerstelijnszorg van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, afgekort " SA1L - Brusano ", die een mandaat uitoefent; "

Art. 2. In artikel 1, II, 1°, van het besluit van het Verenigd College van 28 februari 2019 houdende aanduiding van de organisaties en verenigingen die in de aangepaste technische commissies van de Bicommunautaire dienst voor gezondheid, bijstand aan personen en gezinsbijslag zetelen, wordt de bepaling onder 2. vervangen als volgt :

" 2. Structuur van ondersteuning aan de eerstelijnszorg van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, afgekort " SA1L - Brusano ", die een mandaat uitoefent; "

Art. 3. Dit besluit treedt in werking tien dagen na zijn publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Art. 4. De Leden van het Verenigd College, bevoegd voor Welzijn en Gezondheid worden belast met de uitvoering van dit besluit.

Handtekening

Brussel, 05/12/2019.

Voor het Verenigd College,

De voorzitter van het...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT