Besluit van het afdelingshoofd van de afdeling Sportpromotie houdende delegatie van bepaalde bevoegdheden aan sommige personeelsleden van de afdeling Sportpromotie van het agentschap Sport Vlaanderen, de 28 avril 2021

Artikel 1. De teamverantwoordelijke belast met de leiding van het team bovenlokale werking, team sporten zonder drempels, het team marketing en campagnes, team evenementen en logistiek, team sportieve school, team sportief gezin, team sportieve vrije tijd, team sportieve werkplek en de verantwoordelijke personeel en organisatie zijn gemachtigd om arbeidsovereenkomsten voor occasioneel personeel te ondertekenen in het kader van de activiteiten voor sportpromotie binnen de vooraf vastgelegde budgetten, vermeld in artikel 17 van het besluit van 20 januari 2017 van de administrateur-generaal van Sport Vlaanderen houdende delegatie van sommige bevoegdheden aan de algemeen directeur, de afdelingshoofden en andere personeelsleden van het agentschap Sport Vlaanderen.

Art. 2. De personeelsleden aan wie bevoegdheden gesubdelegeerd worden, nemen de nodige zorgvuldigheid in acht bij het gebruik van de verleende delegaties.

Art. 3. Over het gebruik van de delegaties wordt periodiek gerapporteerd aan het afdelingshoofd, onverminderd eventuele bijkomende regels die opgelegd worden door de administrateur-generaal of het managementcomité.

Art. 4. De bij dit besluit verleende delegatie wordt tevens verleend aan het personeelslid dat de titularis vervangt bij tijdelijke afwezigheid of verhindering.

Bij tijdelijke afwezigheid of verhindering plaatst het personeelslid in kwestie boven zijn volledige naam, graad en handtekening de formule: "Voor de teamverantwoordelijke, afwezig".

Art. 5. Een afschrift van dit besluit wordt bezorgd aan de administrateur-generaal en aan het Rekenhof.

Art. 6. Dit besluit wordt gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Art. 7. Dit besluit treedt in werking op de dag die volgt op de bekendmaking ervan in het Belgisch Staatsblad.

Handtekening

Brussel, 28 april 2021.

Het...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT