Besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering houdende het administratief statuut en de bezoldigingsregeling van het personeel van het Brussels Planningsbureau, de 11 mars 2016

HOOFDSTUK I. - Algemene bepaling

Artikel 1. Onder voorbehoud van de specifieke bepalingen van dit besluit zijn de ambtenaren en de contractuele personeelsleden van het Brussels Planningsbureau respectievelijk onderworpen aan de bepalingen van toepassing op de instellingen van openbaar nut van categorie A, vervat:

  1. in het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 27 maart 2014 houdende het administratief statuut en de bezoldigingsregeling van de ambtenaren van de instellingen van openbaar nut van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest;

  2. in het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 27 maart 2014 tot bepaling van de rechtspositie en de bezoldigingsregeling van de contractuele personeelsleden van de instellingen van openbaar nut.

HOOFDSTUK 2. - Overgangsbepalingen

Art. 2. In afwijking van de artikelen 17 tot 20 van het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 27 maart 2014 houdende het administratief statuut en de bezoldigingsregeling van de ambtenaren van de instellingen van openbaar nut van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest werkt de Regering het personeelsplan en het organogram uit voor het eerste begrotingsjaar van het Brussels Planningsbureau.

Art. 3. Overeenkomstig artikel 465 van hetzelfde besluit opent de Regering de mandaten van de rangen A4, A4+ en A5.

Art. 4. In afwijking van artikel 478 van hetzelfde besluit werkt de directieraad de eerste bestuursovereenkomst van het Brussels Planningsbureau uit binnen twaalf maanden na de inwerkingtreding van dit besluit.

HOOFDSTUK 3. - Wijzigingsbepalingen

Art. 5. In artikel 2, § 1, 1°, van het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 27 maart 2014 houdende het administratief statuut en de bezoldigingsregeling van de ambtenaren van de instellingen van openbaar nut van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest wordt het Brussels Planningsbureau toegevoegd aan de lijst met instellingen van categorie A bedoeld door dit artikel.

Art. 6. In artikel 3, 2°, a) van het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 27 maart 2014 houdende regeling van de mobiliteit in sommige instellingen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest wordt het Brussels Planningsbureau toegevoegd aan de lijst met instellingen van categorie A bedoeld door dit artikel.

Art. 7. In artikel 1 van het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Executieve van 20 januari 1993 tot regeling van de toekenning van maaltijdbons aan het personeel van het Ministerie van het Brussels...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT