Besluit 2019/571 van het College van de Franse Gemeenschapscommissie betreffende de terugbetaling van het jaarabonnement bij een deelfietsenbedrijf voor de personeelsleden van de diensten van het College van de Franse Gemeenschapscommissie, de 4 juillet 2019

Artikel 1. Dit besluit regelt overeenkomstig artikel 138 van de Grondwet een materie bedoeld in de artikelen 127 en 128 ervan.

Art. 2. Dit besluit is van toepassing op de ambtenaren, stagiairs, tijdelijken en contractuelen van de diensten van het College van de Franse Gemeenschapscommissie.

Art. 3. L'abonnement annuel contracté par le membre du personnel auprès d'une société de vélos partagés lui est remboursé par la Commission communautaire française sur la base de la preuve de paiement à la condition que la Commission communautaire française accepte la justification faite par l'agent de l'utilité de ce mode de transport pour ses déplacements professionnels et/ou pour se rendre de son domicile à son lieu de travail. Het jaarabonnement dat het personeelslid afsluit bij een deelfietsenbedrijf, wordt door de Franse Gemeenschapscommissie vergoed op basis van het betalingsbewijs op voorwaarde dat de Franse Gemeenschapscommissie de rechtvaardiging, ingediend door de ambtenaar met betrekking tot het nut van dit vervoermiddel voor zijn professionele verplaatsingen en/of zijn woon-werkverkeer, aanvaardt.

Art. 4. Dit besluit treedt in werking op de dag van de publicatie ervan in het Belgisch Staatsblad.

Art. 5. Het Collegelid bevoegd voor Openbaar Ambt wordt belast met de uitvoering van dit besluit.

Handtekening

Gedaan te Brussel, 4 juli 2019.

Voor het College :

F. LAANAN,

Voorzitster van het College

C. JODOGNE,

Collegelid belast met openbaar ambt

Aanhef

Het College van de Franse Gemeenschapscommissie,

Gelet op de bijzondere wet van 8 augustus 1980 tot hervorming van de instellingen, artikel 87, § 3...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT