Beroepsbekendheid. - Erkenningen Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 6 juli 2010, wordt een beroepsbekendheid in verband met het ambt van hoogleraar van kunstcursussen toegekend

Beroepsbekendheid. - Erkenningen

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 6 juli 2010, wordt een beroepsbekendheid in verband met het ambt van hoogleraar van kunstcursussen toegekend aan Mevr. Martine HEBETTE voor de volgende cursus :

Scenische beweging

Een beroepsbekendheid in verband met het ambt van hoogleraar van technische cursussen wordt toegekend aan Mevr. Martine HEBETTE voor de volgende cursus :

Ritmiek en beweging

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 6 juli 2010, wordt een beroepsbekendheid in verband met het ambt van hoogleraar van kunstcursussen toegekend aan de heer Fabrice ALEMAN voor de volgende cursussen :

Jazz-ensemble

Jazz-ensemble/Jazz ensemble en big-band

Jazz-melodisch instrument/Saxofoon

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 6 juli 2010, wordt een beroepsbekendheid in verband met het ambt van hoogleraar van technische cursussen toegekend aan Mevr. Christine FLASSCHOEN voor de volgende cursus :

Scenografie/Atelier

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 6 juli 2010, wordt een beroepsbekendheid in verband met het ambt van hoogleraar van technischecursussen toegekend aan de heer Philippe Le MOUILLOUR (Elhem) voor de volgende cursussen :

Schriftuur/Tekstcreatie

Schriftuur/Story board

Schriftuur/Verhaal

Schriftuur/Copywriting

Schriftuur/Scenario

Schriftuur/Mondelinge uiteenzetting

Schriftuur/Tekst en Geschrift

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 6 juli 2010, wordt een beroepsbekendheid in verband met het ambt van hoogleraar van kunstcursussen toegekend aan de heer François LALOUX voor de volgende cursus :

Binnenhuisarchitectuur/Atelier

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 6 juli 2010, wordt een beroepsbekendheid in verband met het ambt van hoogleraar van kunstcursussen toegekend aan de heer Didier JANSSENS voor de volgende cursus :

Formele structuur/beeldend en driedimensionaal onderzoek

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 6 juli 2010, wordt een beroepsbekendheid in verband met het ambt van hoogleraar van kunstcursussen toegekend aan de heer Antoine VANMALDERGEM (Pickels) voor de volgende cursus :

Prestatie en lichaamskunst/Praktijk

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 6 juli 2010, wordt een beroepsbekendheid in verband met het ambt van hoogleraar van kunstcursussen toegekend aan de heer Olivier THIEFFRY voor de volgende cursus :

Fotografie/Fotografisch onderzoek

...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT