Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 2 oktober 2011 zijn benoemd tot : griffier bij het hof van beroep te Bergen, Mevr. Corradi, C., assistent bij de griffie van dit hof. Dit besluit treedt

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 2 oktober 2011 zijn benoemd tot :

griffier bij het hof van beroep te Bergen, Mevr. Corradi, C., assistent bij de griffie van dit hof.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

griffier bij het vredegerecht van het kanton Vorst, Mevr. Berger, S., griffier bij het vredegerecht van het kanton Elsene.

Dit besluit treedt in werking de dag van publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Bij koninklijke besluiten van 7 oktober 2011, zijn benoemd tot :

in de vakklasse A3 met de titel van hoofdgriffier van het hof van beroep te Gent, Mevr. Van Den Abeele, C., griffier bij de politierechtbank te Gent.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

griffier bij het vredegerecht van het negende kanton Antwerpen, Mevr. Buyckx, L., assistent bij de griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

in de vakklasse A3 met de titel van hoofdsecretaris van het Hof van Cassatie, de heer Ruytenbeek, E., secretaris-hoofd van dienst bij het parket van dit hof.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

secretaris bij het parket van het Hof van Cassatie, de heer Peters, P., secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Brussel.

Dit besluit treedt in werking de eerste dag van de maand volgend op de publicatie in het Belgisch Staatsblad ;

in de vakklasse A3 met de titel van hoofdsecretaris van het federaal parket, Mevr. De Raes, A., secretaris bij dit parket.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging, welke niet kan geschieden vóór 1 november 2011;

in de vakklasse A2 met de titel van secretaris-hoofd van dienst bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Brussel, de heer Vanbinst, D., secretaris bij dit parket.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij ministeriële besluiten van 13 oktober 2011 :

is aan Mevr. Maes, K., assistent bij de griffie van het arbeidshof te Brussel, opdracht gegeven om tijdelijk het ambt van griffier bij dit hof te vervullen.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT