Benoemingen Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 8 maart 2017, wordt de heer François-Xavier DESTATE, door verhoging in graad, op 1 april 2017

Benoemingen

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 8 maart 2017, wordt de heer François-Xavier DESTATE, door verhoging in graad, op 1 april 2017, benoemd in de graad van deskundig adjunct-directeur-generaal- categorie van de graad : ambtenaar-generaal - kwalificatiegroep 1.

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 8 maart 2017, wordt de heer Marc JEANMOYE, door verhoging in graad, op 1 april 2017, benoemd in de graad van deskundig adjunct-directeur-generaal - categorie van de graad : ambtenaar-generaal - kwalificatiegroep 1.

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 8 maart 2017, wordt de heer Oliver SCHNEIDER, door verhoging in graad, op 1 april 2017, benoemd in de graad van deskundig adjunct-directeur-generaal - categorie van de graad : ambtenaar-generaal - kwalificatiegroep 1.

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 8 maart 2017, wordt de heer Alain DUFAYS, door verhoging in graad, op 1 april 2017, benoemd in de graad van deskundig adjunct-directeur-generaal - categorie van de graad : ambtenaar-generaal - kwalificatiegroep 1.

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 8 maart 2017, wordt de heer Michel...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT