Benoemingen Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 20 juli 2016, wordt de heer Jean-Vincent COUCK, door verhoging in graad, op 1 augustus 2016

Benoemingen

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 20 juli 2016, wordt de heer Jean-Vincent COUCK, door verhoging in graad, op 1 augustus 2016, benoemd in de graad van directeur- categorie van de graad : deskundig - kwalificatiegroep 2.

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 20 juli 2016, wordt mevrouw Chantal VYGHEN, door verhoging in graad, op 1 augustus 2016, benoemd in de graad van directeur- categorie van de graad : deskundig - kwalificatiegroep 2.

Overeenkomstig de gecoördineerde wetten op de Raad van State, kan een ondertekend en gedateerd verzoekschrift tegen elk van deze benoemingen binnen de zestig dagen na deze bekendmaking worden ingediend.

Het verzoekschrift waarbij de partijen...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT