Wet houdende instemming met de Overeenkomst tussen de Regering van het Koninkrijk België en de Regering van het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland inzake het vervoer van aardgas door middel van een pijpleiding tussen het Koninkrijk België en het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland,..., de 26 juin 2000

Artikel 1. Deze wet regelt een aangelegenheid als bedoeld in artikel 77 van de Grondwet.

Art. 2. De Overeenkomst tussen de Regering van het Koninkrijk BelgiÎ en de Regering van het Verenigd Koninkrijk van Groot-BrittanniÎ en Noord-Ierland inzake het vervoer van aardgas door middel van een pijpleiding tussen het Koninkrijk BelgiÎ en het Verenigd Koninkrijk van Groot-BrittanniÎ en Noord-Ierland, ondertekend te Brussel op 10 december 1997, zal volkomen gevolg hebben.

Art. 3. Deze wet heeft uitwerking met ingang van 10 december 1997.

Kondigen deze wet af, bevelen dat zij met 's Lands zegel zal worden bekleed en door het Belgisch Staatsblad zal worden bekendgemaakt.

Gegeven te Brussel, 26 juni 2000.

ALBERT

Van Koningswege :

De Minister van Buitenlandse Zaken,

L. MICHEL

De Minister van Mobiliteit en Vervoer,

I. DURANT

De minister van FinanciÎn,

D. REYNDERS

De Staatssecretaris voor Energie,

O. DELEUZE

Met 's Lands zegel gezegeld :

De Minister van Justitie,

M. VERWILGHEN.

BIJLAGE.

Art. N. OVEREENKOMST TUSSEN DE REGERING VAN HET KONINKRIJK BELGIE EN DE REGERING VAN HET VERENIGD KONINKRIJK VAN GROOT-BRITTANNIE EN NOORD-IERLAND INZAKE HET VERVOER VAN AARDGAS DOOR MIDDEL VAN EEN PIJPLEIDING TUSSEN HET KONINKRIJK BELGIE EN HET VERENIGD KONINKRIJK VAN GROOT-BRITTANNIE EN NOORD-IERLAND.

(Voor deze Akkoord, zie CN : %%1997-12-10/44%%).

Aanhef

ALBERT II, Koning der Belgen,

Aan allen die nu zijn en hierna wezen...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT