Beheerscomité van de sociale zekerheid. - Hernieuwing van mandaten, ontslag en benoeming van de effectieve leden Bij koninklijk besluit van 18 november 2019

Beheerscomité van de sociale zekerheid. - Hernieuwing van mandaten, ontslag en benoeming van de effectieve leden

Bij koninklijk besluit van 18 november 2019, dat in werking treedt op 16 juni 2019 :

- wordt aan mevrouw Hilde DUROI eervol ontslag verleend uit haar mandaat van effectief lid van het Beheerscomité van de sociale zekerheid, in de hoedanigheid van vertegenwoordiger van een representatieve werknemersorganisatie.

- wordt, op voordracht van de betrokken representatieve werknemersorganisatie, benoemd ten titel van effectief lid van hetzelfde Beheerscomité van de sociale zekerheid, de heer Christophe QUINTARD, ter vervanging van mevrouw Hilde DUROI, wiens mandaat hij zal voleindigen.

- worden hernieuwd de mandaten van de effectieve leden van het Beheerscomité van de sociale zekerheid in de hoedanigheid van vertegenwoordigers van de representatieve werknemersorganisaties :

Mevrouw Anne PANNEELS

De heer Raf DE WEERDT

De heer Koen MEESTERS

De heer Chris SERROYEN

Mevrouw Anne LEONARD

Mevrouw Sabine SLEGERS

- wordt aan de heer Danny VAN ASSCHE eervol ontslag verleend uit zijn mandaat van effectief lid van het Beheerscomité van de sociale zekerheid, in de hoedanigheid van vertegenwoordiger van een representatieve werkgeversorganisatie.

- wordt, op voordracht van de betrokken representatieve werkgeversorganisatie, benoemd ten titel van effectief lid van hetzelfde Beheerscomité van de sociale zekerheid, mevrouw Caroline DEITEREN, ter vervanging van de heer Danny VAN ASSCHE, wiens mandaat zij zal voleindigen.

- worden hernieuwd de mandaten van de effectieve leden van het...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT