Beheerscomité van de sociale zekerheid. - Hernieuwing van mandaten, ontslag en benoeming van de plaatsvervangende leden Bij koninklijk besluit van 18 november 2019

Beheerscomité van de sociale zekerheid. - Hernieuwing van mandaten, ontslag en benoeming van de plaatsvervangende leden

Bij koninklijk besluit van 18 november 2019, dat uitwerking heeft met ingang van 15 september 2019 :

- worden hernieuwd de mandaten van de plaatsvervangende leden van het Beheerscomité van de sociale zekerheid in de hoedanigheid van vertegenwoordigers van de representatieve werknemersorganisaties :

Mevrouw Celien VANMOERKERKE

De heer Jean-François TAMELLINI

Mevrouw Myriam DELMEE

De heer Paul PALSTERMAN

De heer Youssef EL OTMANI

Mevrouw Ann VERMORGEN

De heer Hugo VAN LANCKER

- wordt aan mevrouw Caroline DEITEREN eervol ontslag verleend uit haar mandaat van plaatsvervangend lid van het Beheerscomité van de sociale zekerheid, in de hoedanigheid van vertegenwoordiger van een representatieve werkgeversorganisatie.

- wordt, op voordracht van de betrokken representatieve werkgeversorganisatie, benoemd ten titel van plaatsvervangend lid van hetzelfde Beheerscomité van de sociale zekerheid, de heer Eric DE BOM, ter vervanging van mevrouw Caroline DEITEREN, wiens mandaat hij zal voleindigen.

- worden hernieuwd de mandaten...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT