Beheerscomité van het eHealth-platform Ontslag en benoeming van leden Bij ministerieel besluit van 26 maart 2015 dat uitwerking heeft met ingang van 1 december 2014 : - wordt eervol ontslag uit zijn

Beheerscomité van het eHealth-platform

Ontslag en benoeming van leden

Bij ministerieel besluit van 26 maart 2015 dat uitwerking heeft met ingang van 1 december 2014 :

- wordt eervol ontslag uit zijn mandaat van werkend lid van het Beheerscomité van het eHealth-platform verleend aan de heer Raphael Jehotte.

- wordt de heer Frank Ponsaert, benoemd tot werkend lid van het Beheerscomité van het eHealth-platform, ter vervanging van de heer Raphael Jehotte, wiens mandaat hij zal voleindigen.

- wordt eervol ontslag uit zijn mandaat van plaatsvervangend lid van het Beheerscomité van het eHealth-platform verleend aan de heer Lambert Stamatakis.

- wordt mevrouw Tessa Latrez, benoemd tot plaatsvervangend lid van het Beheerscomité van het eHealth-platform, ter vervanging van de heer Lambert Stamatakis, wiens mandaat zij zal voleindigen.

- wordt eervol ontslag uit zijn mandaat van werkend lid van het Beheerscomité van het eHealth-platform verleend aan de heer Thibaut Duvillier.

- wordt mevrouw Sofie Staelraeve, benoemd tot werkend lid van het Beheerscomité van het eHealth-platform, ter vervanging van de heer Thibaut Duvillier, wiens mandaat zij zal voleindigen.

- wordt eervol ontslag uit zijn mandaat van plaatsvervangend lid van het Beheerscomité van het eHealth-platform verleend aan de heer...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT