Aanstelling van een bedrijfsrevisor bij het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen (FIT) Bij besluit van de Vlaamse Regering van 29 februari 2008 wordt het volgende bepaald : Artikel 1. De

Aanstelling van een bedrijfsrevisor bij het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen (FIT)

Bij besluit van de Vlaamse Regering van 29 februari 2008 wordt het volgende bepaald :

Artikel 1. De heer Philip Callens, bedrijfsrevisor bij het kantoor Callens, Pirenne & C°, Jan van Rijswijcklaan 10, 2018 Antwerpen, erkend door de CBFA, wordt aangesteld als bedrijfsrevisor bij het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen (FIT).

De aanstelling geldt voor een termijn van drie jaar zoals bepaald in de wet van 21 februari 1985 tot hervorming van het bedrijfsrevisoraat.

Art. 2. De vergoeding van de revisor volgt de evolutie van het indexcijfer van de consumptieprijzen, overeenkomstig de wet van 1 maart 1977 houdende inrichting van een stelsel waarbij sommige uitgaven in de overheidssector aan het indexcijfer van de consumptieprijzen van het Rijk worden gekoppeld. De jaarlijkse vergoeding wordt vastgelegd op 7.200 euro (exclusief BTW) en is lager dan de jaarlijkse maximumvergoeding van 7.532,40 euro, zijnde 60 toezichtsvacaties van een halve dag.

Art. 3. De...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT