Algemene Directie Collectieve Arbeidsbetrekkingen Besluiten betreffende de leden van de paritaire comités Paritair Comité voor de textielverzorging Vervanging van een lid Bij besluit van de Directeur-

Algemene Directie Collectieve Arbeidsbetrekkingen

Besluiten betreffende de leden van de paritaire comitÈs

Paritair ComitÈ voor de textielverzorging

Vervanging van een lid

Bij besluit van de Directeur-generaal van 18 maart 2008, dat in werking treedt op 27 maart 2008, wordt de heer Bart DE CROCK, te Kontich, als vertegenwoordiger van een werknemersorganisatie, tot gewoon lid benoemd van het Paritair ComitÈ voor de textielverzorging, ter vervanging van Mevr. Petra FOSTIER, te Ronse, van wie het mandaat een einde nam op verzoek van de organisatie die haar had voorgedragen; hij zal het mandaat van zijn voorgangster voleindigen.

Paritair ComitÈ voor het glasbedrijf

Vervanging van leden

Bij besluit van de Directeur-generaal van 18 maart 2008, dat in werking treedt op 27 maart 2008 :

wordt Mevr. Gwendoline TIMMERMANS, te Etterbeek, als vertegenwoordigster van een werknemersorganisatie, tot gewoon lid benoemd van het Paritair ComitÈ voor het glasbedrijf, ter vervanging van de heer Peter BORNER, te Merchtem, die tot plaatsvervangend lid wordt benoemd; zij zal het mandaat van haar voorganger voleindigen;

wordt de heer Peter BORNER, te Merchtem, gewoon lid van dit comitÈ, als vertegenwoordiger van een werknemersorganisatie, tot plaatsvervangend lid benoemd van dit comitÈ, ter vervanging van de heer AndrÈ BALZAT, te Namen, van wie het mandaat een einde nam op verzoek van de organisatie die hem had voorgedragen; hij zal het mandaat van zijn voorganger voleindigen.

Paritair ComitÈ voor de handel in voedingswaren

Vervanging van een lid

Bij besluit van de Directeur-generaal van 18 maart 2008, dat in werking treedt op 27 maart 2008, wordt Mevr. Chantal SCHREURS, te Tielt-Winge, als vertegenwoordigster van een werknemersorganisatie, tot plaatsvervangend lid benoemd van het Paritair ComitÈ voor de handel in voedingswaren, ter vervanging van de heer Bart LABEEUW, te Gent, van wie het mandaat een einde nam op verzoek van de organisatie die hem had voorgedragen; zij zal het mandaat van haar voorganger voleindigen.

Paritair ComitÈ voor de textielnijverheid en het breiwerk

Vervanging van een lid

Bij besluit van de Directeur-generaal van 18 maart 2008, dat in werking treedt op 27 maart 2008, wordt de heer Bart DE CROCK, te Kontich, als vertegenwoordiger van een werknemersorganisatie, tot gewoon lid benoemd van het Paritair ComitÈ voor de textielnijverheid en het breiwerk, ter vervanging van Mevr. Petra FOSTIER, te Ronse, van wie het mandaat een einde nam op verzoek van de organisatie die haar had voorgedragen; hij zal het mandaat van zijn voorgangster voleindigen.

Paritair SubcomitÈ voor de vlasbereiding

Vervanging van een lid

Bij besluit van de Directeur-generaal van 18 maart 2008, dat in werking treedt op 27 maart 2008, wordt de heer Bart DE CROCK, te Kontich, als vertegenwoordiger van een werknemersorganisatie, tot gewoon lid benoemd van het Paritair SubcomitÈ voor de vlasbereiding, ter vervanging van Mevr. Petra FOSTIER, te Ronse, van wie het mandaat een einde nam op verzoek van de organisatie die haar had voorgedragen; hij zal het mandaat van zijn voorgangster voleindigen.

Paritair SubcomitÈ voor het vervaardigen van en de handel in zakken in jute of in vervangingsmaterialen

Vervanging van een lid

Bij besluit van de Directeur-generaal van 18 maart 2008, dat in werking treedt op 27 maart 2008, wordt de heer Bart DE CROCK, te Kontich, als vertegenwoordiger van een werknemersorganisatie, tot gewoon lid benoemd van het Paritair SubcomitÈ voor het vervaardigen van en de handel in zakken in jute of in vervangingsmaterialen, ter vervanging van Mevr. Petra FOSTIER, te Ronse, van wie het mandaat een einde nam op verzoek van de organisatie die haar had voorgedragen; hij zal het mandaat van zijn voorgangster voleindigen.

Paritair ComitÈ voor het huiden- en lederbedrijf en vervangingsproducten

Vervanging van een lid

Bij besluit van de Directeur-generaal van 18 maart 2008, dat in werking treedt op 27 maart 2008, wordt de heer Bart DE CROCK, te Kontich, als vertegenwoordiger van een werknemersorganisatie, tot gewoon lid benoemd van het Paritair ComitÈ voor het huiden- en lederbedrijf en vervangingsproducten, ter vervanging van Mevr. Petra FOSTIER, te Ronse, van wie het mandaat een einde nam op verzoek van de organisatie die haar had voorgedragen; hij zal het mandaat van zijn voorgangster voleindigen.

Paritair SubcomitÈ voor de leerlooierij en de handel in ruwe huiden en vellen

Vervanging van een lid

Bij besluit van de Directeur-generaal van 18 maart 2008, dat in werking treedt op 27 maart 2008, wordt de heer Bart DE CROCK, te Kontich, als vertegenwoordiger van een werknemersorganisatie, tot gewoon lid benoemd van het Paritair SubcomitÈ voor de leerlooierij en de handel in ruwe huiden en vellen, ter vervanging van Mevr. Petra FOSTIER, te Ronse, van wie het mandaat een einde nam op verzoek van de organisatie die haar had voorgedragen; hij zal het mandaat van zijn voorgangster voleindigen.

Paritair SubcomitÈ voor de schoeiselindustrie, de laarzenmakers en de maatwerkers

Vervanging van een lid

Bij besluit van de Directeur-generaal van 18 maart 2008, dat in werking treedt op 27 maart 2008, wordt de heer Bart DE CROCK, te Kontich, als vertegenwoordiger van een werknemersorganisatie, tot gewoon lid benoemd van het Paritair SubcomitÈ voor de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT