Werk en Sociale Economie Private Arbeidsbemiddeling Bij besluit van 31 augustus 2009 heeft de Administrateur-generaal van het Vlaams Subsidieagentschap voor Werk en Sociale Economie n

Private Arbeidsbemiddeling

Bij besluit van 31 augustus 2009 heeft de Administrateur-generaal van het Vlaams Subsidieagentschap voor Werk en Sociale Economie namens de Vlaamse minister bevoegd voor het Tewerkstellingsbeleid de toelating verleend :

Aan de BVBA CUM LAUDE, Lombardstraat 13, 2560 Nijlen, om als bureau voor private arbeidsbemiddeling bijkomend outplacementactiviteiten uit te oefenen in het Vlaamse Gewest. Deze erkenning draagt het nummer 1194/BO en gaat in op 31 augustus 2009 voor een periode van onbepaalde duur.

Aan de BVBA X-TRA, Grotesteenweg 571, bus 3, 2600 Antwerpen, om de activiteit als bureau voor private arbeidsbemiddeling uit te oefenen in het Vlaamse Gewest. Deze erkenning draagt het nummer 1647/B en gaat in op 31 augustus 2009 voor een periode van onbepaalde duur.

Aan de heer SPAEPEN FREDDY, Terlo 131, 2460 Kasterlee, om de activiteit als bureau voor private arbeidsbemiddeling, met inbegrip van bemiddeling van schouwspelartiesten uit te oefenen in het Vlaamse Gewest. Deze erkenning draagt het nummer 1650/BA en gaat in op 28 augustus 2009 voor een periode van onbepaalde duur.

Aan de NV DOCS INTERNATIONAL BELGIUM, Pegasuslaan 5, 1831 Machelen, om de activiteit als bureau voor private arbeidsbemiddeling uit te oefenen in het Vlaamse Gewest. Deze erkenning draagt het nummer 1676/B en gaat in op 31 augustus 2009 voor een periode van onbepaalde duur.

Aan de heer CSEPREGI GYORGY, Pastoor De Swaeflaan 9, 9990 Maldegem, om de activiteit als bureau voor private arbeidsbemiddeling, met inbegrip van bemiddeling van betaalde sportbeoefenaars uit te oefenen in het Vlaamse Gewest. Deze erkenning draagt het nummer 1686/BS en gaat in op 31augustus 2009 voor een periode van onbepaalde duur.

Aan de CVBA HET INTERIMPALEIS, Emile Feronstraat 70, 1060 Sint-Gillis, om de activiteit als bureau voor private arbeidsbemiddeling, met inbegrip van uitzendactiviteiten uit te oefenen in het Vlaamse Gewest. Deze erkenning draagt het nummer 1691/BU en gaat in op 31 augustus 2009 voor een periode van 1 jaar. Na verloop van de erkenning voor bepaalde duur, wordt de erkenning automatisch omgezet in een erkenning van onbepaalde duur, tenzij de adviescommissie ten laatste drie maanden voor het verstrijken van de erkenning voor bepaalde duur het betrokken bureau uitnodigt voor een hoorzitting in het kader van een nieuwe erkenning voor bepaalde duur, de intrekking van de erkenning of de vervanging van de lopende erkenning door een erkenning voor de duur van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT