Private arbeidsbemiddeling Het afdelingshoofd van de afdeling Tewerkstelling van de administratie Werkgelegenheid heeft namens de Vlaamse minister van Werkgelegenheid bij besluit van 24 december 2003

Private arbeidsbemiddeling

Het afdelingshoofd van de afdeling Tewerkstelling van de administratie Werkgelegenheid heeft namens de Vlaamse minister van Werkgelegenheid bij besluit van 24 december 2003 de erkenning op naam van de vennootschap naar Brits recht Acker. Deboeck & Co-Corporate Psychology Partners, Chester Square 81, te SW1W 9DR Londen, om onder het nummer VG.16/B de activiteit als bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest uit te oefenen geschrapt. De schrapping gaat in op 24 december 2003.

Het afdelingshoofd van de afdeling Tewerkstelling van de administratie Werkgelegenheid heeft namens de Vlaamse minister van Werkgelegenheid bij besluit van 24 december 2003 de erkenning op naam van de B.V.B.A. Organisatiebureau Nuytten, Heirweg 1, te 8800 Roeselare, om onder het nummer VG.402/A de activiteit als bureau voor arbeidsbemiddeling tegen betaling voor schouwspelartiesten in het Vlaamse Gewest uit te oefenen geschrapt. De schrapping gaat in op 24 december 2003.

Het afdelingshoofd van de afdeling Tewerkstelling van de administratie Werkgelegenheid heeft namens de Vlaamse minister van Werkgelegenheid bij besluit van 4 februari 2004 de erkenning op naam van de N.V. Interim Service Organisation, Guldenvlieslaan 17A te 1060 Brussel om onder het nummer VG.294/U de activiteit als uitzendbureau in het Vlaamse Gewest uit te oefenen geschrapt. De schrapping gaat in op 4 februari 2004.

Het afdelingshoofd van de afdeling Tewerkstelling van de administratie Werkgelegenheid heeft namens de Vlaamse minister van Werkgelegenheid bij besluit van 4 februari 2004 de erkenning op naam van de N.V. Ajilon (voorheen B.V.B.A. Hospitality Solutions), Noordkustlaan 8, te 1702 Groot-Bijgaarden, om onder het nummer VG.264/B de activiteit als bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest uit te oefenen geschrapt. De schrapping gaat in op 4 februari 2004.

Het afdelingshoofd van de afdeling Tewerkstelling van de administratie Werkgelegenheid heeft namens de Vlaamse minister van Werkgelegenheid bij besluit van 4 februari 2004 de erkenning op naam van Mevr. Liliane Dorekens, Groenstraat 12 te 2960 Brecht, om onder het nummer VG.196/A de activiteit als bureau voor arbeidsbemiddeling tegen betaling voor schouwspelartiesten in het Vlaamse Gewest uit te oefenen geschrapt. De schrapping gaat in op 4 februari 2004.

Het afdelingshoofd van de afdeling Tewerkstelling van de administratie Werkgelegenheid heeft namens de Vlaamse minister van Werkgelegenheid bij besluit van 4 februari 2004 de erkenning op naam van de S.A. ARS Europe Interim, Rue Charles de Gaulle 18, te F-91400 Orsay (Frankrijk) om onder het nummer VG.97.156 de activiteit als uitzendbureau in het Vlaamse Gewest uit te oefenen geschrapt. De schrapping gaat in op 4 februari 2004.

Het afdelingshoofd van de afdeling Tewerkstelling van de administratie Werkgelegenheid heeft namens de Vlaamse minister van Werkgelegenheid bij besluit van 4 februari 2004 de toelating om de activiteit als bureau voor private arbeidsbemiddeling, met inbegrip van bemiddeling van betaalde sportbeoefenaars uit te oefenen in het Vlaamse Gewest verleend aan de heer Stanley Robert, Portugalstraat 27, 1060 Sint-Gillis (bij Brussel).

Deze toelating draagt het nummer 973/BS en gaat in op 4 februari 2004 voor een periode van onbepaalde duur.

Het afdelingshoofd van de afdeling Tewerkstelling van de administratie Werkgelegenheid heeft namens de Vlaamse minister van Werkgelegenheid bij besluit van 4 februari 2004 de toelating om de activiteit als bureau voor private arbeidsbemiddeling, met inbegrip van bemiddeling van schouwspelartiesten uit te oefenen in het Vlaamse Gewest verleend aan de heer Claeys Frederik, Sint-Pietersaalststraat 110, 9000 Gent.

Deze...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT