18 APRIL 2013. - Decreet houdende wijziging van de bepalingen van het Waalse Wetboek van Sociale Actie en Gezondheid betreffende het gewestelijk psychiatrisch centrum « Les Marronniers » (1)

Het Waalse Parlement heeft aangenomen en Wij, Regering, bekrachtigen hetgeen volgt :

Artikel 1. Dit decreet regelt, overeenkomstig artikel 138 van de Grondwet, een materie bedoeld in artikel 128 van de Grondwet.

Art. 2. In artikel 513 van hetzelfde Wetboek wordt een § 3 ingevoegd, luidend als volgt :

" § 3. Op voorstel van de Minister neemt de Regering elke uitgave ten laste die uit de bijzondere bepalingen van het administratief en geldelijk statuut van het personeel van het gewestelijk psychiatrisch centrum "Les Marroniers" voortvloeit en die het beschikbare saldo van de vorige boekjaren overschrijdt.".

Art. 3. In artikel 522 van het Waalse Wetboek van Sociale Actie en Gezondheid - decreetgevend deel wordt een § 4 ingevoegd, luidend als volgt :

" § 4. Er kan ook op de personeelsbehoefte ingespeeld worden door personen die in het kader van een arbeidsovereenkomst in dienst zijn genomen.".

Kondigen dit decreet af, bevelen dat het in het Belgisch Staatsblad zal worden bekendgemaakt.

Namen, 18 april 2013.

De Minister-President,

  1. DEMOTTE

    De Minister van Duurzame Ontwikkeling en Ambtenarenzaken,

    J.-M. NOLLET

    De Minister van Begroting, Financiën, Tewerkstelling, Vorming en Sport,

  2. ANTOINE

    De Minister van Economie, K.M.O.'s, Buitenlandse Handel en Nieuwe Technologieën,

    J.-Cl. MARCOURT

    De Minister van de Plaatselijke...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT