16 JULI 2013. - Integratie academische hogeschoolopleidingen in de universiteiten

Bij ministerieel besluit van 16 juli 2013 heeft de Vlaamse minister van Onderwijs, Jeugd, Gelijke Kansen en Brussel de nominatieve personeelslijsten van de Hogeschool Gent goedgekeurd in het kader van de integratie van de academische hogeschoolopleidingen in de Universiteit Gent met ingang van het academiejaar 2013-2014.

Bij ministerieel besluit van 16 juli 2013 heeft de Vlaamse minister van Onderwijs, Jeugd, Gelijke Kansen en Brussel de nominatieve personeelslijst van de Karel de Grote-Hogeschool - Katholieke Hogeschool Antwerpen goedgekeurd in het kader van de integratie van de academische hogeschoolopleidingen in de Universiteit Antwerpen met ingang van het academiejaar 2013-2014.

Bij ministerieel besluit van 16 juli 2013 heeft de Vlaamse minister van Onderwijs, Jeugd, Gelijke Kansen en Brussel de nominatieve personeelslijsten van de Erasmushogeschool Brussel goedgekeurd in het kader van de integratie van de academische hogeschoolopleidingen in de Vrije Universiteit Brussel met ingang van het academiejaar 2013-2014.

Bij ministerieel besluit van 16 juli 2013 heeft de Vlaamse minister van Onderwijs, Jeugd, Gelijke Kansen en Brussel de nominatieve personeelslijsten van de XIOS Hogeschool Limburg goedgekeurd in het kader van de integratie van de academische hogeschoolopleidingen in de Universiteit Hasselt met ingang van het academiejaar 2013-2014.

Bij ministerieel besluit van 16 juli 2013 heeft de Vlaamse minister van Onderwijs, Jeugd, Gelijke Kansen en Brussel de nominatieve personeelslijst van de GROEP T - Internationale Hogeschool Leuven goedgekeurd in het kader van de integratie van de academische hogeschoolopleidingen in de Katholieke Universiteit Leuven met ingang van het academiejaar 2013-2014.

Bij ministerieel besluit van 16 juli 2013 heeft de Vlaamse minister van Onderwijs, Jeugd, Gelijke Kansen en Brussel de nominatieve personeelslijsten van de hogeschool Thomas More Kempen goedgekeurd in het kader van de integratie van de academische hogeschoolopleidingen in de Katholieke Universiteit Leuven met ingang van het academiejaar 2013-2014.

Bij ministerieel besluit van 16 juli 2013 heeft de Vlaamse minister van Onderwijs, Jeugd, Gelijke Kansen en Brussel de nominatieve personeelslijsten van de hogeschool HUB-EHSAL goedgekeurd in het kader van de integratie van de academische hogeschoolopleidingen in de Katholieke Universiteit Leuven met ingang van het academiejaar 2013-2014.

Bij ministerieel besluit van 16 juli 2013 heeft de Vlaamse...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT