Aanhangsel bij de tweede bestuursovereenkomst tussen de Belgische Staat en de Hulpkas voor Werkloosheidsuitkeringen (bestuursovereenkomst 2006-2008), de 22 décembre 2009

Artikel M. Behoudens uitdrukkelijke wijziging in het onderhavige aanhangsel, blijven de artikelen van de bestuursovereenkomst 2006-2008 gelden.

Bijlage 1 van huidig aanhangsel omvat de nieuwe projecten van de HVW. De HVW verbindt zich ertoe om deze projecten te realiseren tegen 31 december 2009.

Bijlage 2 van huidig aanhangsel omvat het budget 2009 noodzakelijk voor het uitvoeren van de hierna beschreven verbintenissen en projecten.

Artikel 9. Verminderen van het aantal C51 in verhouding tot de ingediende dossiers

Artikel 9 wordt als volgt aangevuld :

"De HVW verbindt zich ertoe het aantal C51 in verhouding tot het aantal ingediende dossiers tot 12 % te beperken."

Artikel 10. Verminderen van de vragen om een bijkomende termijn (artikel 92, § 5)

Artikel 10 wordt als volgt aangevuld :

"De HVW verbindt zich ertoe om het aantal vragen om een bijkomende termijn in verhouding tot het aantal ingediende dossiers tot 8 % te beperken."

Artikel 11. Zo snel mogelijk de ontvangen post behandelen

Artikel 11 wordt als volgt aangevuld :

"De HVW verbindt zich ertoe om de binnenkomende post van de sociale verzekerden in het kader van hun toelaatbaarheidsdossier binnen de 10 werkdagen te behandelen volgend op de ontvangst door de HVW."

Artikel 12. Indiening van de dossiers aan de RVA binnen de reglementaire termijn

Artikel 12 wordt als volgt aangevuld :

"De HVW verbindt zich ertoe om het aantal dossiers, waarvoor het onmogelijk was de nodige inlichtingen van de sociale verzekerde te bekomen waardoor de dossiers laattijdig ingediend werden bij de RVA, tot 5 % te beperken."

Artikel 13. Zo snel mogelijk de uitkeringskaarten C2 (papier of elektronisch) behandelen

Artikel 13 wordt als volgt aangevuld :

"De HVW verbindt zich ertoe om de uitkeringskaarten C2 te behandelen binnen de 5 werkdagen volgend op de ontvangst door de betrokken uitbetalingsbureau."

Artikel 15. Niet-betaalde dossiers binnen de 90 dagen na hun creatie

Artikel 15 wordt als volgt aangevuld :

"De HVW verbindt zich ertoe om het aantal niet betaalde dossiers binnen de 90 dagen na hun creatie te doen dalen tot 15 %."

Artikel 19. Evenredig het aantal door de RVA uitgeschakelde betalingen (C12) en het bedrag ervan verminderen

Artikel 19 wordt als volgt aangevuld :

"Ongeacht de moeilijkheden die zich voordeden tijdens de verschillende uitvoeringsfases van het project DMFA en e-governement en ongeacht de steeds groter complexiteit van de werkloosheidsreglementering verbindt de HVW zich ertoe de volgende resultaten te bereiken :

% van het totaalbedrag van de uitschakelingen tijdens de laatste periode van 12 indieningsmaanden waarvoor de
...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT