7 APRIL 2019. - Wet houdende instemming met de multilaterale overeenkomst ter implementatie van aan belastingverdragen gerelateerde maatregelen ter voorkoming van grondslaguitholling en winstverschuiving en met de verklarende nota, gedaan te Parijs op 24 november 2016 (1)

Overeenkomstig artikel 35 paragraaf 1(b) en paragraaf 5(b) van de Multilaterale Overeenkomst heeft het Koninkrijk België kennis gegeven van zijn voornemen om een kortere termijn (één kalendermaand en 6 dagen) toe te passen voor de doeleinden van het volgende Verdrag: VERDRAG TUSSEN HET KONINKRIJK BELGIE EN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN TOT HET VERMIJDEN VAN DUBBELE BELASTING EN TOT HET VOORKOMEN VAN HET ONTGAAN VAN BELASTING INZAKE BELASTINGEN NAAR HET INKOMEN EN NAAR HET VERMOGEN, EN DE PROTOCOLLEN I EN II EN DE WISSELING VAN BRIEVEN, GEDAAN TE LUXEMBURG OP 5 JUNI 2001 (2).

Het Koninkrijk der Nederlanden heeft deze kennisgeving ook gedaan. De Multilaterale Overeenkomst is dus van toepassing tussen het Koninkrijk België en het Koninkrijk der Nederlanden:

- met betrekking tot...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT