6 MAART 2020. - Koninklijk besluit houdende benoeming van de leden van het wetenschappelijk comité voor de economische begroting opgericht bij het Instituut voor de nationale rekeningen

FILIP, Koning der Belgen,

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

Gelet op de wet van 21 december 1994 houdende sociale en diverse bepalingen, artikel 116, §§ 2 en 4 gewijzigd bij de wet van 18 december 2015;

Gelet op het samenwerkingsakkoord van 15 juli 2014 tussen de federale staat, het Vlaamse Gewest, het Waalse Gewest en het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest, de Vlaamse Gemeenschap, de Franse Gemeenschap, de Duitstalige Gemeenschap, de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie van Brussel-Hoofdstad en de Franse Gemeenschapscommissie betreffende de nadere regels voor de werking van het Interfederaal Instituut voor de Statistiek, van de raad van Bestuur en de Wetenschappelijke Comités van het Instituut voor de nationale rekeningen, artikel 33;

Gelet op het advies van de Inspecteur van Financiën van 16 december 2019;

Op de voordracht van de Minister van Economie en op het advies van de in Raad vergaderde Ministers,

Hebben Wij besloten en besluiten Wij :

Artikel 1. Tot voorzitter van het wetenschappelijk comité voor de economische begroting wordt benoemd:

De heer Philippe DONNAY, Commissaris bij het Federaal Planbureau.

Art. 2. Tot leden van het wetenschappelijk comité voor de economische begroting worden benoemd:

De heer Filip VANHOREBEEK, attaché bij het Federaal Planbureau;

Mevr. Anja TERMOTE, attaché bij de FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie;

De heer Vincent VANESSE, attaché bij de FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie;

Mevr. Sarah CHELIOUT, adjunct-adviseur bij het Departement Studiën van de Nationale Bank van België;

De heer Geert LANGENUS, senior-expert bij de Nationale rekeningen en conjunctuur...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT