6 MAART 2020. - Koninklijk besluit tot ontslag en benoeming van twaalf leden van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven

FILIP, Koning der Belgen,

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

Gelet op het Wetboek van economisch recht, artikel XIII.2;

Gelet op het koninklijk besluit van 23 februari 2018 tot benoeming van de leden van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven;

Overwegende het besluit van de Regent van 28 december 1948 houdende vaststelling van het aantal leden van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven en bepaling der modaliteiten van hun voordracht, artikel 4;

Overwegende dat dubbele lijsten van kandidaten aan de Minister van Economie werden voorgelegd;

Op de voordracht van de Minister van Economie,

Hebben Wij besloten en besluiten Wij :

Artikel 1. Aan de heer Edward Roosens wordt ontslag verleend uit zijn mandaat van effectief lid van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven.

Art. 2. Mevr. Alice Defauw, voorheen plaatsvervangend lid, wordt tot effectief lid van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven benoemd ter vervanging van de heer Edward Roosens, wiens mandaat zij zal beëindigen.

Art. 3. Aan de heer Pieter Weyn wordt ontslag verleend uit zijn mandaat van effectief lid van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven.

Art. 4. De heer Christophe Ernaelsteen wordt tot effectief lid van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven benoemd ter vervanging van de heer Pieter Weyn, wiens mandaat hij zal beëindigen.

Art. 5. Aan Mevr. Dorien Decrick wordt ontslag verleend uit haar mandaat van effectief lid van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven.

Art. 6. Mevr. Charlotte Laplace wordt tot effectief lid van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven benoemd ter vervanging van Mevr. Dorien Decrick, wier mandaat zij zal beëindigen.

Art. 7. Aan de heer Guy de Clippele wordt ontslag verleend uit zijn mandaat van effectief lid van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven.

Art. 8. De heer Marc Vandenbroucke wordt tot effectief lid van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven benoemd ter vervanging van de heer Guy de Clippele, wiens mandaat hij zal beëindigen.

Art. 9. Aan de heer Dirk De Cort wordt ontslag verleend uit zijn mandaat van effectief lid van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven.

Art. 10. De heer Yannick Adriaenssens wordt tot effectief lid van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven benoemd ter vervanging van de heer Dirk De Cort, wiens mandaat hij zal beëindigen.

Art. 11. Aan de heer Yvan Hayez wordt ontslag verleend uit zijn mandaat van effectief lid van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven.

Art. 12. De heer José Renard wordt tot...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT