6 FEBRUARI 2020. - Besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap tot aanstelling van de voorzitters en secretarissen van de Raad van beroep voor het officieel gesubsidieerd onderwijs voor sociale promotie en voor sociaal-culturele promotie

De Regering van de Franse Gemeenschap,

Gelet op het decreet van 6 juni 1994 tot vaststelling van de rechtspositie van de gesubsidieerde personeelsleden van het officieel gesubsidieerd onderwijs, inzonderheid artikel 76;

Gelet op het besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 19 mei 1995 betreffende de raden van beroep in het officieel gesubsidieerd onderwijs;

Gelet op het besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 11 februari 2010 houdende aanstelling van de voorzitters en secretarissen van de Raad van beroep voor het officieel gesubsidieerd onderwijs voor sociale promotie en voor sociaal-culturele promotie;

Gelet op het besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 20 mei 2015 tot benoeming van de leden van de raad van Beroep voor het gesubsidieerd officieel onderwijs voor sociale promotie en het gesubsidieerd officieel onderwijs voor sociaal-culturele promotie;

Overwegende dat de aftredende voorzitters en secretarissen dienen te worden vervangen;

Op de voordracht van de Minister bevoegd voor het kunstsecundair onderwijs met beperkt leerplan en van de Minister van het onderwijs voor sociale promotie;

Na beraadslaging,

Besluit :

Artikel 1. Worden aangesteld tot voorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de Raad van beroep voor het officieel gesubsidieerd onderwijs voor sociale promotie en voor sociaal-culturele promotie, hierna "de Raad van beroep" genoemd:

- De heer Laurent MASSAUX wordt tot voorzitter van de Raad van beroep genoemd;

- De heer Gautier PIJCKE wordt tot eerste plaatsvervangend voorzitter van de Raad van beroep genoemd;

- Mevr. Laurence TAMINIAUX wordt tot tweede...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT