Buitenlandse Dienst. - Aanstellingen Bij koninklijk besluit van 22 mei 2014 wordt de heer Andy DETAILLE ontheven uit zijn functie van Ambassadeur en Consul-Generaal van België in Libië en in de

Buitenlandse Dienst. - Aanstellingen

Bij koninklijk besluit van 22 mei 2014 wordt de heer Andy DETAILLE ontheven uit zijn functie van Ambassadeur en Consul-Generaal van België in Libië en in de Republiek Tsjaad, met standplaats te Tripoli, en wordt hij geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Staat Koeweit, met standplaats te Koeweit.

Bij koninklijk besluit van 2 juli 2014 wordt de heer Andy DETAILLE geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in het Koninkrijk Bahrein, met standplaats te Koeweit.

Bij koninklijk besluit van 22 mei 2014 wordt de heer Bruno VAN DER PLUIJM ontheven uit zijn functie van Ambassadeur van België in Canada, met standplaats te Ottawa, en wordt hij geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Republiek Tunesië, met standplaats te Tunis.

Bij koninklijk besluit van 10 juni 2014 wordt de heer Ghislain D'HOOP ontheven...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT