Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 8 oktober 2014: - is mevr. Van den Brande N., eerste substituut-arbeidsauditeur bij het arbeidsauditoraat te Brussel

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 8 oktober 2014:

- is mevr. Van den Brande N., eerste substituut-arbeidsauditeur bij het arbeidsauditoraat te Brussel, benoemd tot substituut-generaal bij het arbeidshof te Brussel.

- is mevr. De Wannemacker J., referendaris in het rechtsgebied van het hof van beroep te Gent, benoemd tot rechter in de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen.

- is mevr. Bonnaerens S., parketjuriste bij het parket Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde, benoemd tot substituut-procureur des Konings bij het parket Oost-Vlaanderen.

- is mevr. Wijns P., licentiaat in de rechten, advocaat, benoemd tot plaatsvervangend rechter in de arbeidsrechtbank te Antwerpen.

- is de heer Reale G., substituut-procureur des Konings bij het parket Antwerpen, benoemd tot de functie van substituut-arbeidsauditeur bij het arbeidsauditoraat te Antwerpen.

- is mevr. Raus V., licentiaat in de rechten, advocaat, benoemd tot plaatsvervangend rechter in de Nederlandstalige rechtbank van koophandel te Brussel.

- is de heer Vanraes T., licentiaat in de rechten, advocaat, benoemd tot plaatsvervangend rechter in de Nederlandstalige rechtbank van koophandel te Brussel.

- is de heer Naeyaert P., gerechtelijk stagiair voor het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen, benoemd tot rechter in de rechtbank van koophandel te Gent.

- is mevr. Somers E., plaatsvervangend rechter in de politierechtbank te Vilvoorde, benoemd tot plaatsvervangend rechter in de Nederlandstalige...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT