Koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 16 maart 2010 tot vaststelling van de honoraria voor de aflevering van een vergoedbare farmaceutische specialiteit in een voor het publiek opengestelde apotheek, de 19 avril 2014

Artikel 1. Het artikel 1 van het koninklijk besluit van 16 maart 2010 tot vaststelling van de honoraria voor de aflevering van een vergoedbare farmaceutische specialiteit in een voor het publiek opengestelde apotheek, wordt vervolledigd met een punt 7°, luidende :

" 7° "het koninklijk besluit van 21 december 2001", het koninklijk besluit van 21 december 2001 tot vaststelling van de procedures, termijnen en voorwaarden inzake de tegemoetkoming van de verplichte verzekering voor geneeskundige verzorging en uitkeringen in de kosten van farmaceutische specialiteiten; ".

Art. 2. Tussen het eerste en het tweede artikel van hetzelfde besluit, wordt een hoofdstuk I ingevoegd, luidende :

" Hoofdstuk I. - Honoraria voor de aflevering van een vergoedbare farmaceutische specialiteit in een voor het publiek opengestelde apotheek aan een rechthebbende die niet in een rust- en verzorgingstehuis of in een rusthuis verblijft en voor de aflevering van een vergoedbare farmaceutische specialiteit met een farmaceutische vorm anders dan "oraal-vast" in een voor het publiek opengestelde apotheek aan een rechthebbende die in een rust- en verzorgingstehuis of in een rusthuis verblijft ".

Art. 3. In hoofdstuk I van hetzelfde besluit, ingevoegd bij artikel 2, wordt een artikel 1/1 ingevoegd, luidende :

" Art. 1/1. Dit hoofdstuk is van toepassing op de honoraria voor de aflevering van een vergoedbare farmaceutische specialiteit in een voor het publiek opengestelde apotheek aan een rechthebbende die niet in een rust- en verzorgingstehuis of in een rusthuis verblijft en voor de aflevering van een vergoedbare farmaceutische specialiteit met een farmaceutische vorm anders dan "oraal-vast" in een voor het publiek opengestelde apotheek aan een rechthebbende die in een rust- en verzorgingstehuis of in een rusthuis verblijft. ".

Art. 4. In het tweede lid van artikel 6 van hetzelfde besluit, worden de woorden " tot vaststelling van de procedures, termijnen en voorwaarden inzake de tegemoetkoming van de verplichte verzekering voor geneeskundige verzorging en uitkeringen in de kosten van farmaceutische specialiteiten " geschrapt.

Art. 5. Tussen het zevende en het achtste artikel van hetzelfde besluit, wordt een hoofdstuk II ingevoegd, die de artikelen 7/1, 7/2 en 7/3 bevat, luidende :

" Hoofdstuk II. - Honoraria voor de aflevering van een vergoedbare farmaceutische specialiteit die een "oraal-vaste" vorm heeft in een voor het publiek opengestelde apotheek aan een rechthebbende...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT