5 APRIL 2019. - Besluit van de Vlaamse Regering tot aanstelling van 5 onafhankelijke bestuurders voor de raad van bestuur van het Vlaams Agentschap voor Uitbetaling van Toelagen in het kader van het Gezinsbeleid en tot wijziging van het besluit van de Vlaamse Regering van 7 december 2018 tot benoeming van de leden, de voorzitter en de ondervoorzitter van de raad van bestuur en tot aanstelling van twee regeringscommissarissen bij het extern verzelfstandigd agentschap Vlaams Agentschap voor de Uitbetaling van de Toelagen in het kader van het Gezinsbeleid. - Erratum

In het Belgisch Staatsblad van 5 mei 2019 werd bovengenoemd besluit gepubliceerd.

In artikel 2, 4° van voornoemd besluit werd de achternaam "Nuelant" van de betrokken bestuurder fout gespeld als "Nuelandt".

Hieronder volgt het correcte uittreksel van dit besluit :

Bij besluit van de Vlaamse Regering van 5 april 2019 wordt het volgende bepaald :

Artikel 1. In dit besluit wordt verstaan onder :

  1. agentschap : het agentschap, vermeld in artikel 2, 1°, van het decreet van 7 juli 2017;

  2. decreet van 7 juli 2017 : het decreet van 7 juli 2017 tot oprichting van een publiekrechtelijk vormgegeven extern verzelfstandigd agentschap Vlaams Agentschap voor de Uitbetaling van Toelagen in het kader van het Gezinsbeleid, tot vaststelling van vergunningsnormen voor private uitbetalingsactoren en tot wijziging van het decreet van 30 april 2004 betreffende de oprichting van het intern verzelfstandigd agentschap met rechtspersoonlijkheid Kind en Gezin.

    Art. 2. De volgende personen worden aangesteld als vertegenwoordiger van de Vlaamse overheid als onafhankelijke bestuurders van de raad van bestuur van het agentschap als vermeld in artikel 8, § 2, tweede lid, van het decreet van 7 juli 2017 :

  3. Jesse Stroobants;

  4. Paul Schoukens;

  5. Ann Rens;

  6. Tanja Nuelant;

  7. Lieven Dejaegher.

    Art. 3. In artikel 2 van het...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT