30 SEPTEMBER 2015. - Ministerieel besluit betreffende de benoeming van de leden van de Expertenstuurgroep van het Federaal Voedings- en Gezondheidsplan

De Minister van Volksgezondheid,

Gelet op de wet van 24 januari 1977 betreffende de bescherming van de gezondheid van de gebruikers op het stuk van voedingsmiddelen en andere produkten, artikel 22bis, tweede lid, ingevoegd bij de wet van 24 juli 2008;

Gelet op het koninklijk besluit van 19 maart 2014 betreffende de samenstelling en de werking van de Expertenstuurgroep van het Federaal Voedings- en Gezondheidsplan; artikel 3,

Besluit :

Artikel 1. Worden benoemd als leden van de Expertenstuurgroep van het Federaal Voedings- en Gezondheidsplan voor België (FVGP-B) :

  1. de Voorzitter: de Heer P. MORTIER, 1300, Wavre, Directeur-generaal van het Directoraat-generaal Dier, Plant en Voeding van de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu;

  2. de coördinator van het FVGP-B : Mevr. L. DOUGHAN, 1620 Drogenbos;

  3. de Voorzitters van de verschillende strategische krachtlijnen:

    - de Voorzitter van de strategische krachtlijn 1 "Engagement van de privé-sector": de Heer G. VALKENBORG, 3128 Baal;

    - de Voorzitter van de strategische krachtlijn 2 "Borstvoeding en ondervoeding": de Heer S. DE HENAUW, 7864 Lessines;

    - de Voorzitter van de strategische krachtlijn 3 "Tekorten aan micronutriënten": de Heer J. NEVE, 1050 Brussel;

    - de Voorzitter van de strategische krachtlijn 4 "Voedselconsumptiepeilingen": de Heer K. CUYPERS, 2230 Herselt;

    - de Voorzitter van de strategische krachtlijn 5 "Wetenschappelijk onderzoek": Mevr. N. DELZENNE, 1332 Genval;

  4. twee deskundigen voeding: Mevr. C. SEEUWS, 9620 Zottegem, en de Heer N. GUGGENBUHL, 1160 Oudergem;

  5. één expert sociologie: de Heer R. PATASSON, 1367, Ramillies ;

  6. één expert communicatie: Mevr. E...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT