30 OKTOBER 2015. - Benoeming van de voorzitter, de leden en de plaatsvervangende leden van de Bijzondere Bijstandscommissie bij het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap

Bij besluit van de Vlaamse Regering van 30 oktober 2015 wordt het volgende bepaald :

Artikel 1. In dit besluit wordt verstaan onder Bijzondere Bijstandscommissie: de Bijzondere Bijstandscommissie, vermeld in artikel 31 van het besluit van de Vlaamse Regering van 13 juli 2001 tot vaststelling van de criteria, voorwaarden en refertebedragen van de tussenkomsten in de individuele materiële bijstand voor de sociale integratie van personen met een handicap.

Art. 2. De volgende personen worden benoemd tot lid van de Bijzondere Bijstandscommissie :

  1. de heer Herman JANSSENS;

  2. de heer Dirk VANDERSTIGHELEN;

  3. de heer Patrick GALLOO;

  4. de heer Roland POUILLIE;

  5. Mevr. Géraldine VANDERKELEN;

  6. Mevr. Veerle GOVERS;

  7. de heer Willy VAN HERP.

    Art. 3. De volgende personen worden benoemd tot plaatsvervangend lid van de Bijzondere Bijstandscommissie :

  8. Karine ROCHUS;

  9. Anne-Marie DELEYN;

  10. de heer Suleyman HARROUCH;

  11. de heer Hervé EECKMAN;

  12. Mevr. Andrée LEJEUNE;

  13. de heer Peter DEBBAUT;

  14. de heer Jürgen CONSTANDT.

    Art. 4. De heer Herman JANSSENS wordt benoemd tot voorzitter van de Bijzondere Bijstandscommissie.

    Art. 5. Aan de heer Patrick GALLOO wordt met ingang van 1 januari 2014 eervol ontslag verleend uit zijn functie van lid van de Bijzondere Bijstandscommissie.

    Art. 6. Mevr. Vera De GROOF wordt met ingang van 1 september 2015 benoemd tot lid van de Bijzondere Bijstandscommissie.

    Art. 7. Aan Mevr. Karine ROCHUS wordt met ingang van 1 september 2015 eervol ontslag verleend uit haar functie van plaatsvervangend lid van de Bijzondere Bijstandscommissie.

    Art. 8. Mevr. Ingrid VANRUYSKENSVELD wordt met ingang van 1 september 2015 benoemd tot plaatsvervangend lid van de Bijzondere Bijstandscommissie.

    Art. 9. Aan de heer Suleyman HARROUCH wordt met ingang van 1 september 2015 eervol ontslag verleend uit zijn functie van plaatsvervangend lid van de Bijzondere Bijstandscommissie.

    Art. 10. Mevr. Maaike GERYL wordt met ingang van 1 september 2015 benoemd tot plaatsvervangend lid van de Bijzondere Bijstandscommissie.

    Art. 11. Aan Mevr. Andrée LEJEUNE wordt met ingang van 1 september 2015 eervol ontslag verleend uit haar functie van plaatsvervangend lid...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT