3 JULI 2015. - Besluit van de Vlaamse Regering tot toekenning van steun aan de vzw Voka-Project Services voor de uitvoering van het project Bryo 3.0

De Vlaamse Regering,

Gelet op de bijzondere wet van 8 augustus 1980 tot hervorming der instellingen, artikel 20;

Gelet op het decreet van 16 maart 2012 betreffende het economisch ondersteuningsbeleid, artikel 25 en 26;

Gelet op het besluit van de Vlaamse Regering van 24 april 2009 tot toekenning van steun aan projecten ter bevordering van het ondernemerschap, artikel 21 en 22;

Gelet op het decreet van 19 december 2014 houdende de algemene uitgavenbegroting van de Vlaamse Gemeenschap voor het begrotingsjaar 2015;

Gelet op het advies van de Inspectie van Financiën, gegeven op 15 juni 2015;

Op voorstel van de Vlaamse minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport;

Na beraadslaging,

Besluit :

Artikel 1. Aan Voka-Project Services vzw - (KBO-nummer 0502.718.138) - Koningsstraat 154-158 te 1000 Brussel, wordt een subsidie verleend van maximaal 750.000 euro (zevenhonderdvijftig duizend euro) voor een periode van 1 april 2015 tot en met 31 maart 2016 voor het project "Bryo 3.0", in voorkomend geval beperkt tot maximaal het netto te financieren saldo. De aanvaardbare kosten worden vermeld in de controlerichtlijnen die als bijlage 1 gevoegd zijn bij dit besluit en er integraal deel van uitmaken.

Als personeelsleden van wie kosten worden ingebracht in voormelde periode ook nog werkzaam zijn op andere gesubsidieerde projecten van om het even welke overheid of op projecten waarvoor kosten worden gefactureerd aan derden moet bij de eindafrekening een overzicht worden toegevoegd van de tijd die door het personeelslid in die periode aan elk van die andere projecten werd besteed. Er kan slechts maximum 100% van het loon over de verschillende projecten heen worden toegewezen. Hetzelfde principe geldt voor de andere kostenrubrieken, vermeld in de controlerichtlijnen.

Art. 2. De subsidie, vermeld in artikel 1, kan alleen worden aangewend voor de financiering van de personeels-, werkings- en overheadkosten. Onder werkingskosten worden alle kosten verstaan die verbonden zijn aan het personeel tot uitvoering van de activiteiten opgenomen in de subsidieaanvraag die als bijlage 2 gaat en integraal deel uit maakt van dit besluit.

Art. 3. De subsidie, vermeld in artikel 1, zal worden gestort op het rekeningnummer BE46 3631 1728 2336 van Voka-Project Services vzw. Dat bedrag wordt vastgelegd op de rubriek 3300-3306 van het Fonds voor Flankerend Economisch Beleid voor het begrotingsjaar 2015.

Art. 4. Inzake cumulatie van steun zijn de bepalingen van artikel 6 van het besluit van de Vlaamse Regering van 24 april 2009 tot toekenning van steun aan projecten ter bevordering van het ondernemerschap van toepassing.

De begunstigden stellen de afdeling Economisch Ondersteuningsbeleid van het Agentschap Ondernemen dan ook onverwijld in kennis van de steun die voor het project is aangevraagd of verkregen bij andere overheidsinstanties.

Art. 5. § 1. De begunstigde vraagt de uitbetaling van elke schijf van de subsidie schriftelijk aan op het volgende adres :

Agentschap Ondernemen

Afdeling Economisch Ondersteuningsbeleid

Dienst Ondernemerschap

Koning...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT