25 MAART 2016. - Voorafgaande vergunning voor de realisatie van een lokaal dienstencentrum

Bij besluit van de administrateur-generaal van het Agentschap Zorg en Gezondheid, bij delegatie het afdelingshoofd Woonzorg en Eerste Lijn, van 25 maart 2016 wordt het volgende bepaald:

Artikel 1. Aan de gemeente Haaltert, Hoogstraat 41 te 9450 Haaltert, wordt de voorafgaande vergunning verleend voor de realisatie van het lokaal dienstencentrum Rustnbeetje, Heldergemstraat 136 te 9450 Haaltert.

Art. 2. Deze voorafgaande vergunning geldt voor vijf jaar. Deze termijn kan eenmalig verlengd worden met maximaal drie jaar als daartoe, voor het verstrijken van de periode van vijf jaar, een gemotiveerd verzoek wordt ingediend bij het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid.

Art. 3. De voorafgaande vergunning vervalt van rechtswege als:

  1. bij de aanvraag voor een voorafgaande vergunning een principiële beslissing tot onteigening of een bewijs van aankoopoptie van de inplantingsplaats is gevoegd en, binnen een jaar na de datum van dit...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT