24 JULI 2021. - Koninklijk besluit tot ontslag en benoeming van vijftien leden van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven

FILIP, Koning der Belgen,

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

Gelet op het Wetboek van economisch recht, artikel XIII.2;

Gelet op het besluit van de Regent van 28 december 1948 houdende vaststelling van het aantal leden van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven en bepaling der modaliteiten van hun voordracht, artikel 4;

Overwegende dat de dubbele lijsten van kandidaten aan de Minister van Economie, werden voorgelegd;

Overwegende het koninklijk besluit van 23 februari 2018 tot benoeming van de leden van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven;

Overwegende het koninklijk besluit van 1 december 2020 tot ontslag en benoeming van dertien leden van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven en tot benoeming van een personaliteit van deze Raad;

Overwegende het koninklijk besluit van 6 maart 2020 tot ontslag en benoeming van twaalf leden van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven;

Op de voordracht van de Minister van Economie,

Hebben Wij besloten en besluiten Wij :

Artikel 1. Aan de heer Yannick Adriaenssens wordt ontslag verleend uit zijn mandaat van effectief lid van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven.

Art. 2. De heer Geert Gielens wordt tot effectief lid van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven benoemd ter vervanging van de heer Yannick Adriaenssens, wiens mandaat hij zal beëindigen.

Art. 3. Aan mevrouw Els Brouwers wordt ontslag verleend uit haar mandaat van effectief lid van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven.

Art. 4. Mevrouw Nathalie De Vadder wordt tot effectief lid van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven benoemd ter vervanging van mevrouw Els Brouwers, wier mandaat zij zal beëindigen.

Art. 5. Aan de heer Jan Helsen wordt ontslag verleend uit zijn mandaat van effectief lid van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven.

Art. 6. De heer Hendrik Vandamme wordt tot effectief lid van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven benoemd ter vervanging van de heer Jan Helsen, wiens mandaat hij zal beëindigen.

Art. 7. Aan de heer Jean-François Tamellini wordt ontslag verleend uit zijn mandaat van effectief lid van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven.

Art. 8. Mevrouw Selena Carbonero Fernandez wordt tot effectief lid van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven benoemd ter vervanging van de heer Jean-François Tamellini, wiens mandaat zij zal beëindigen.

Art. 9. Aan de heer Georges De Batselier wordt ontslag verleend uit zijn mandaat van effectief lid van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven.

Art. 10. De heer...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT