23 APRIL 2019. - Agentschap voor Natuur en Bos. - Goedkeuringen

1) De Vlaamse minister van Omgeving, Natuur en Landbouw heeft op 23 april 2019 de erkenning als natuurreservaat en het natuurbeheerplan type 4 voor "Belvedère", "De Noordduinen", "Het Schipgat, de Doornpanne en de Hoge Blekker" en "Ter Yde" te Koksijde, "Groenendijk" te Nieuwpoort en "De IJzermonding" met de "Sint-Laureinsduinen" te Nieuwpoort en Middelkerke met registratienummer NBP/WV/18/0008, goedgekeurd overeenkomstig het besluit van de Vlaamse Regering van 14 juli 2017 betreffende de natuurbeheerplannen en de erkenning van natuurreservaten.

Het natuurreservaat "Belvedère" wordt uitgebreid met een oppervlakte van 18ha 77a, waardoor de totale oppervlakte 25ha 71a bedraagt.

Het natuurreservaat "De Noordduinen" wordt uitgebreid met een oppervlakte van 8ha 38a, waardoor de totale oppervlakte 67ha 98a bedraagt.

Het natuurreservaat "Het Schipgat, de Doornpanne en de Hoge Blekker" wordt uitgebreid met een oppervlakte van 47ha 50a, waardoor de totale oppervlakte 91ha 03a bedraagt.

Het natuurreservaat "Ter Yde" wordt uitgebreid met een oppervlakte van 95ha 77a, waardoor de totale oppervlakte 212ha 44a bedraagt.

Het natuurreservaat "Groenendijk" wordt uitgebreid met een oppervlakte van 28ha 64a, waardoor de totale oppervlakte 33ha 60a bedraagt.

Het natuurreservaat "De IJzermonding" wordt uitgebreid met een oppervlakte van 45ha 41a, waardoor de totale oppervlakte 171ha 64a bedraagt.

Het beheerplan is raadpleegbaar bij het Agentschap voor Natuur en Bos.

2) De Vlaamse minister van Omgeving, Natuur en Landbouw heeft op 23 april 2019, de toegankelijkheidsregeling goedgekeurd voor de natuurreservaten "Noordduinen" en "Belvedère" te Koksijde, overeenkomstig het besluit van de Vlaamse Regering van 5 december 2008 betreffende de toegankelijkheid van de bossen en de natuurreservaten. De toegankelijkheidsregeling ligt ter inzage bij de gemeente Koksijde en wordt op het terrein zichtbaar gemaakt via infopanelen aan de voornaamste ingangen van het gebied.

3) De Vlaamse minister van Omgeving, Natuur en Landbouw heeft op 23 april 2019, de toegankelijkheidsregeling goedgekeurd voor het natuurreservaat "het Schipgat, de Doornpanne en de Hoge Blekker" te Koksijde, overeenkomstig het besluit...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT