22 DECEMBER 2017. - Besluit van de Vlaamse Regering tot overdracht van personeelsleden van de provincie West-Vlaanderen

DE VLAAMSE REGERING,

Gelet op het Provinciedecreet van 9 december 2005, artikel 264bis, ingevoegd bij het decreet van 18 november 2016;

Gelet op het advies van de Inspectie van Financiën, gegeven op 22 november 2017;

Gelet op het akkoord van de Vlaamse minister, bevoegd voor de begroting, gegeven op 15 december 2017;

Gelet op het akkoord van de Vlaamse minister, bevoegd voor de bestuurszaken, gegeven op 22 december 2017;

Gelet op het voorafgaandelijk overleg dat plaats vond met de ontvangende lokale besturen;

Op voorstel van de Vlaamse minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en Armoedebestrijding, de Vlaamse minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, de Vlaamse minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport en de Vlaamse minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel;

Na beraadslaging,

Besluit :

Artikel 1. De statutaire personeelsleden van de provincie West-Vlaanderen, die zijn opgenomen in bijlage 1, die bij dit besluit is gevoegd, worden overgedragen aan het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.

De contractuele personeelsleden van de provincie West-Vlaanderen, die zijn opgenomen in bijlage 1, die bij dit besluit is gevoegd, worden overgedragen aan het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.

Art. 2. Het statutaire personeelslid van de provincie West-Vlaanderen, dat is opgenomen in bijlage 2, die bij dit besluit is gevoegd, wordt overgedragen aan het Agentschap Zorg en Gezondheid.

Art. 3. De statutaire personeelsleden van de provincie West-Vlaanderen, die zijn opgenomen in bijlage 3, die bij dit besluit is gevoegd, worden overgedragen aan het agentschap Jongerenwelzijn.

De contractuele personeelsleden van de provincie West-Vlaanderen, die zijn opgenomen in bijlage 3, die bij dit besluit is gevoegd, worden overgedragen aan het agentschap Jongerenwelzijn.

Art. 4. De statutaire personeelsleden van de provincie West-Vlaanderen, die zijn opgenomen in bijlage 4, die bij dit besluit is gevoegd, worden overgedragen aan Kind en Gezin.

Art. 5. Het statutaire personeelslid van de provincie West-Vlaanderen, dat is opgenomen in bijlage 5, die bij dit besluit is gevoegd, wordt overgedragen aan het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap.

De contractuele personeelsleden van de provincie West-Vlaanderen, die zijn opgenomen in bijlage 5, die bij dit besluit is gevoegd, worden overgedragen aan het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap.

Art. 6. De statutaire personeelsleden van de provincie...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT