21 NOVEMBER 2019. - Besluit 2019/2192 van het College van de Franse Gemeenschapscommissie tot toekenning van de erkenningen van de centra voor de erkenning van competenties op het vlak van beroepsopleiding

Het College van de Franse Gemeenschapscommissie,

Gelet op het samenwerkingsakkoord van 21 maart 2019 betreffende de erkenning van competenties op het vlak van beroepsopleiding afgesloten tussen de Franse Gemeenschap, het Waalse Gewest en de Franse Gemeenschapscommissie, waarin in de artikelen 14, 15 en 16 de voorwaarden bepaald zijn voor de toekenning van de erkenning van de centra voor de erkenning van competenties op het vlak van beroepsopleiding, de voorwaarden om een erkenning aan te vragen, alsook de duur van de erkenning;

Gelet op het decreet van 29 maart 2019 houdende instemming met het samenwerkingsakkoord van 21 maart 2019 betreffende de erkenning van competenties op het vlak van de voortgezette beroepsopleiding afgesloten tussen de Franse Gemeenschap, het Waalse Gewest en de Franse Gemeenschapscommissie;

Gelet op het advies van het stuurcomité van het Consortium voor de erkenning van competenties van 14 oktober 2019;

Gelet op het advies van de Advies- en erkenningscommissie van het Consortium voor de erkenning van competenties van 28 oktober 2019;

Op voordracht van de minister bevoegd voor Beroepsopleiding;

Besluit :

Artikel 1. De erkenning van de volgende Centra voor de erkenning van competenties wordt toegekend, onder voorbehoud van de toekenning van de erkenning door de drie partijen van het samenwerkingsakkoord van 21 maart 2019, voor een periode van vijf jaar:

- Centre IFAPME de Charleroi, geaudit voor het beroep van Dakwerker door de controle-instelling BCCA, onder dossiernummer 188/310817;

- Centre IFAPME de Luxembourg, geaudit voor het beroep van Dakwerker door de controle-instelling...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT