21 MAART 2018. - Besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap tot vaststelling van de modellen van attesten, getuigschriften en diploma's bedoeld in artikel 22 van het decreet van 27 oktober 2016 houdende organisatie van de examencommissies van de Franse Gemeenschap voor het gewoon secundair onderwijs

De Regering van de Franse Gemeenschap,

Gelet op het decreet van 27 oktober 2016 houdende organisatie van de examencommissies van de Franse Gemeenschap voor het gewoon secundair onderwijs, inzonderheid op artikel 22;

Gelet op de "gendertest" van 24 februari 2018 uitgevoerd met toepassing van artikel 4, tweede lid, 1°, van het decreet van 7 januari 2016 houdende integratie van de genderdimensie in het geheel van de beleidslijnen van de Franse Gemeenschap;

Op de voordracht van de Minister van Onderwijs;

Na beraadslaging,

Besluit :

Artikel 1. Dit besluit bepaalt de modellen van getuigschriften, attesten en diploma's uitgereikt door de examencommissies van de Franse Gemeenschap voor het gewoon secundair onderwijs ingesteld bij artikel 1, § 1, van het decreet van 27 oktober 2016 houdende organisatie van de examencommissies van de Franse Gemeenschap voor het gewoon secundair onderwijs.

Art. 2. Het getuigschrift van het secundair onderwijs van de eerste graad uitgereikt op het einde van de proeven georganiseerd door de examencommissie wordt opgesteld overeenkomstig het model opgenomen in bijlage 1.

Art. 3. Het getuigschrift van het secundair onderwijs van de tweede graad voor het algemeen secundair onderwijs uitgereikt op het einde van de proeven georganiseerd door de examencommissie wordt opgesteld overeenkomstig het model opgenomen in bijlage 2.

Art. 4. Het getuigschrift van het secundair onderwijs van de tweede graad voor het technisch secundair doorstromingsonderwijs uitgereikt op het einde van de proeven georganiseerd door de examencommissie wordt opgesteld overeenkomstig het model opgenomen in bijlage 3.

Art. 5. Het getuigschrift van het secundair onderwijs van de tweede graad voor het secundair doorstromingsonderwijs voor de kunst uitgereikt op het einde van de proeven georganiseerd door de examencommissie wordt opgesteld overeenkomstig het model opgenomen in bijlage 4.

Art. 6. Het getuigschrift van het secundair onderwijs van de tweede graad voor het technisch secundair kwalificatieonderwijs uitgereikt op het einde van de proeven georganiseerd door de examencommissie wordt opgesteld overeenkomstig het model opgenomen in bijlage 5.

Art. 7. Het getuigschrift van het secundair onderwijs van de tweede graad voor het secundair kwalificatieonderwijs voor de kunst uitgereikt op het einde van de proeven georganiseerd door de examencommissie wordt opgesteld overeenkomstig het model opgenomen in bijlage 6.

Art. 8. Het getuigschrift van het secundair...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT