21 AUGUSTUS 2019. - Besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap houdende aanstelling van de voorzitters, ondervoorzitters en secretarissen van de Commissie voor de erkenning van nuttige ervaring opgericht krachtens het decreet van 8 februari 1999 betreffende de ambten en bekwaamheidsbewijzen van de leden van het onderwijzend personeel in de Hogescholen ingericht of gesubsidieerd door de Franse Gemeenschap

De Regering van de Franse Gemeenschap,

Gelet op het decreet van 8 februari 1999 betreffende de ambten en bekwaamheidsbewijzen van de leden van het onderwijzend personeel in de Hogescholen ingericht of gesubsidieerd door de Franse Gemeenschap;

Gelet op het besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 23 juni 1999 genomen bij toepassing van artikel 8 van het decreet van 8 februari 1999 betreffende de ambten en bekwaamheidsbewijzen van de leden van het onderwijzend personeel in de Hogescholen ingericht of gesubsidieerd door de Franse Gemeenschap;

Op de voordracht van de Minister belast met het Hoger onderwijs;

Na beraadslaging,

Besluit :

HOOFDSTUK I. - Samenstelling

Artikel 1. Worden aangesteld tot voorzitter van de Commissie voor de erkenning van nuttige ervaring van de Hogescholen voor een termijn van vier jaar:

- De heer Jacques LEFEBVRE, directeur-generaal, als werkend voorzitter;

- Mevrouw Colette DUPONT, adjunct-directeur-generaal, als plaatsvervangend voorzitster.

Art. 2. Worden aangesteld tot ondervoorzitter van de Commissie voor de erkenning van nuttige ervaring van de Hogescholen voor een termijn van vier jaar:

- Mevrouw Lisa SALOMONOWICZ, directeur-generaal, als werkend ondervoorzitster;

- /, als plaatsvervangend ondervoorzitter.

Art. 3. Worden aangesteld tot secretaris van de Commissie voor de erkenning van nuttige ervaring van de Hogescholen voor een termijn van vier jaar:

- Mevrouw Chiraz AHMED, opdrachthoudster, als secretaris;

-...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT