20 MAART 2014. - Decreet houdende instemming met het samenwerkingsakkoord tussen de Franse Gemeenschap, de Duitstalige Gemeenschap, het Waals Gewest en de Franse Gemeenschapscommissie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest betreffende de installatie van de Waals-Brusselse Raad voor Internationale Samenwerking (CWBCI)

De vergadering van de Franse Gemeenschapscommissie heeft aangenomen en wij, het College van de Franse Gemeenschapscommissie bekrachtigen hetgeen volgt :

Artikel 1. Dit decreet regelt, in toepassing van artikel 138 van de Grondwet, een aangelegenheid bedoeld in de artikelen 127, § 1, en 128, § 1, ervan.

Art. 2. Het samenwerkingsakkoord tussen de Franse Gemeenschap, de Duitstalige Gemeenschap, het Waals Gewest en de Franse Gemeenschapscommissie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest betreffende de oprichting van de Waals-Brusselse Raad voor Internationale Samenwerking, gedaan te Namen op 19 december 2013 wordt goedgekeurd.

Kondigen dit decreet af...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT