20 JANUARI 2017. - Koninklijk besluit waarbij algemeen verbindend wordt verklaard de collectieve arbeidsovereenkomst van 27 november 2015, gesloten in het Paritair Subcomité voor de gesubsidieerde inrichtingen van het vrij onderwijs van de Franse Gemeenschap en de Duitstalige Gemeenschap, betreffende de overdracht van de collectieve arbeidsovereenkomsten en akkoorden gesloten binnen het Paritair Comité voor de gesubsidieerde inrichtingen van het vrij onderwijs (1)

FILIP, Koning der Belgen,

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

Gelet op de wet van 5 december 1968 betreffende de collectieve arbeidsovereenkomsten en de paritaire comités, inzonderheid op artikel 28;

Gelet op het verzoek van het Paritair Subcomité voor de gesubsidieerde inrichtingen van het vrij onderwijs van de Franse Gemeenschap en de Duitstalige Gemeenschap;

Op de voordracht van de Minister van Werk,

Hebben Wij besloten en besluiten Wij :

Artikel 1. Algemeen verbindend wordt verklaard de als bijlage overgenomen collectieve arbeidsovereenkomst van 27 november 2015, gesloten in het Paritair Subcomité voor de gesubsidieerde inrichtingen van het vrij onderwijs van de Franse Gemeenschap en de Duitstalige Gemeenschap, betreffende de overdracht van de collectieve arbeidsovereenkomsten en akkoorden gesloten binnen het Paritair Comité voor de gesubsidieerde inrichtingen van het vrij onderwijs.

Art. 2. De minister bevoegd voor Werk is belast met de uitvoering van dit besluit.

Gegeven te Brussel, 20 januari 2017.

FILIP

Van Koningswege :

De Minister van Werk,

K. PEETERS

_______

Nota

(1) Verwijzing naar het Belgisch Staatsblad :

Wet van 5 december 1968, Belgisch Staatsblad van 15 januari 1969.

Bijlage

Paritair Subcomité voor de gesubsidieerde inrichtingen van het vrij onderwijs van de Franse Gemeenschap en de Duitstalige Gemeenschap

Collectieve arbeidsovereenkomst van 27 november 2015

Overdracht van de collectieve arbeidsovereenkomsten en akkoorden gesloten binnen het Paritair Comité voor de gesubsidieerde inrichtingen van het vrij onderwijs (Overeenkomst geregistreerd op 25 maart 2016 onder het nummer 132360/CO/152.02)

Artikel 1. Deze collectieve arbeidsovereenkomst heeft als doel de collectieve arbeidsovereenkomsten en akkoorden van het Paritair Comité voor de gesubsidieerde inrichtingen van het vrij onderwijs over te hevelen naar het Paritair Subcomité voor de gesubsidieerde inrichtingen van het vrij onderwijs van de Franse Gemeenschap en de Duitstalige Gemeenschap.

Het Paritair Comité voor de gesubsidieerde inrichtingen van het vrij onderwijs werd opgericht bij koninklijk besluit van 21 april 1975 ter vastlegging van de benaming en de bevoegdheid, gewijzigd door het koninklijk besluit van 12 juli 2011. Het is nu gekend onder de benaming "Paritair Comité voor de gesubsidieerde inrichtingen van het vrij onderwijs" (hierna "Paritair Comité nr. 152").

Het Paritair Subcomité voor de gesubsidieerde inrichtingen van het vrij onderwijs van de Franse Gemeenschap en de Duitstalige Gemeenschap werd opgericht bij koninklijk besluit van 3 maart 2012 ter vastlegging van hun benaming en bevoegdheid. Ze is gekend onder de benaming "Paritair Subcomité voor de gesubsidieerde inrichtingen van het vrij onderwijs van de Franse Gemeenschap en de Duitstalige Gemeenschap" (hierna "Paritair Subcomité nr. 152.02").

Art. 2. Deze overeenkomst is van toepassing op werkgevers en arbeid(st)ers van de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT