2 AUGUSTUS 2017. - Ministerieel besluit houdende goedkeuring van het huishoudelijk reglement van het strategisch comité van de Kruispuntbank van Ondernemingen

De Minister van Economie,

Gelet op het Wetboek van economisch recht, artikel III.43;

Gelet op het koninklijk besluit van 13 februari 2006 tot vastlegging van de opdrachten, de samenstelling en de werkingsregelen van het strategisch comité van de Kruispuntbank van Ondernemingen, artikel 14,

Besluit :

Artikel 1. Het bij dit besluit gevoegde huishoudelijk reglement van het strategisch comité van de Kruispuntbank van Ondernemingen wordt goedgekeurd.

Art. 2. Dit besluit treedt in werking de dag waarop het in het Belgisch Staatsblad wordt bekendgemaakt.

Brussel, 2 augustus 2017.

K. PEETERS

BIJLAGE

Huishoudelijk reglement van het strategisch comité van de Kruispuntbank van Ondernemingen

  1. DEFINITIES

    Artikel 1. In dit huishoudelijk reglement wordt bedoeld met :

    1. "het koninklijk besluit" : het koninklijk besluit van 13 februari 2006 tot vastlegging van de opdrachten, de samenstelling en de werkingsregelen van het strategisch comité van de Kruispuntbank van Ondernemingen, gewijzigd bij het koninklijk besluit van 11 oktober 2015;

    2. "het comité" : het strategisch comité van de Kruispuntbank van Ondernemingen;

    3. "het secretariaat" : het secretariaat van het comité, waarvoor de beheersdienst van de Kruispuntbank van Ondernemingen instaat.

  2. VERGADERINGEN

    Art. 2. Het comité komt op uitnodiging ten minste eenmaal per jaar bijeen.

  3. UITNODIGINGEN

    Art. 3. De uitnodigingen worden elektronisch naar de leden van het comité verstuurd ten minste 14 dagen vóór de vergadering. Deze termijn kan worden ingekort in geval van een dringende vergadering.

    De uitnodigingen worden door het secretariaat verstuurd en vermelden de agendapunten, uitgezonderd dringende aangelegenheden, die aan het oordeel van de voorzitter worden overgelaten.

  4. AGENDA

    Art. 4. De voorzitter bepaalt de agenda van de vergaderingen van het comité.

    Art. 5. Elk lid van het comité kan na ontvangst van de uitnodiging en ten minste 7 dagen vóór de vergadering het secretariaat een gemotiveerd en schriftelijk voorstel overmaken van punten die het aan de agenda wil toevoegen. Het secretariaat legt deze voorstellen voor aan de voorzitter, die beslist of ze al dan niet op de agenda worden geplaatst.

  5. AANWEZIGHEID OP DE VERGADERINGEN EN BESLISSINGEN

    Art. 6. Het comité kan maar geldig vergaderen en beslissingen nemen als ten minste de helft van de vaste of plaatsvervangende leden aanwezig is.

    De taalpariteit moet niet geëerbiedigd worden voor de berekening van het quorum.

    Art. 7. Als de helft van de vaste...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT