19 DECEMBER 2014. - Aanstelling van de leden van de raad van bestuur, de niet-stemgerechtigde leden en de regeringsafgevaardigden van het verzelfstandigd agentschap De Scheepvaart NV

Bij besluit van de Vlaamse Regering van 19 december 2014 wordt het volgende bepaald:

Artikel 1. De volgende personen worden aangesteld tot lid van de raad van bestuur van De Scheepvaart NV, ingaande op 25/01/2015:

  1. De heer Leo Clinckers

  2. De heer Leo Delcroix

  3. Mevr. Marleen Evenepoel

  4. De heer Chris Danckaerts

  5. De heer Guido Hermans

  6. De heer Johan Sauwens

  7. Mevr. Carmen Willems

  8. De heer Luc Cardinaels

  9. Mevr. Frieda Brepoels

  10. Mevr. Lut Wyers

  11. De heer Joeri Thielemans

  12. Mevr. Nadia Bos

  13. De heer Willy Claes

Art. 2. Onder de leden van de raad van bestuur wordt mevr. Frieda Brepoels benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van De Scheepvaart NV.

Onder de leden van de raad van bestuur wordt de heer Leo Delcroix benoemd tot ondervoorzitter van de raad van bestuur van De Scheepvaart NV.

Art. 3. Mevr. Krista Maes wordt benoemd als regeringsafgevaardigde van de minister bevoegd voor openbare werken en de heer Johan Vanschoenwinkel wordt aangesteld als regeringsafgevaardigde voor de minister bevoegd voor financiën en begroting.

Art. 4. Aan de zittende leden van de raad van bestuur, waaronder de voorzitter en de ondervoorzitter, aan de zittende niet-stemgerechtigde leden van de raad van bestuur en aan de zittende regeringsafgevaardigden, wordt ontslag verleend uit hun mandaat. Dit ontslag gaat in op datum van de inwerkingtreding van dit besluit.

Art. 5. Het besluit...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT