12 MEI 2019. - Koninklijk besluit houdende toekenning van een toelage van 250 euro aan de stichting « PAIRI DAIZA »

FILIP, Koning der Belgen,

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

Gelet op de wet van 21 december 2018 houdende de financiewet voor het begrotingsjaar 2019, artikel 7;

Gelet op de wet van 27 maart 2019 tot opening van voorlopige kredieten voor de maanden april, mei, juni en juli 2019;

Overwegende het koninklijk besluit van 31 mei 1933 betreffende de verklaringen af te leggen in verband met subsidies, vergoedingen en toelagen, artikel 1, vervangen bij de wet van 7 juni 1994;

Overwegende de wet van 22 mei 2003 houdende organisatie van de begroting en van de comptabiliteit van de federale Staat, de artikelen 121 tot 124;

Overwegende dat het belangeloze doel van de Stichting de ontwikkeling van de mens in perfecte harmonie met de natuur is, onder meer door de bescherming van dieren en planten, de herintroductie van dier- en plantensoorten, de verspreiding van onderzoek en de bescherming van natuurgebieden;

Overwegende dat de vlaggenschipprojecten van de Stichting omvatten, maar niet beperkt zijn tot, bijstand, ondersteuning en samenwerking met lokale gemeenschappen om te zorgen voor een ontwikkeling in harmonie met de natuur en de organisatie van opleidingen, conferenties, tentoonstellingen en andere evenementen die direct of indirect het doel van de Stichting nastreven;

Op de voordracht van de Minister van Leefmilieu,

Hebben Wij besloten en besluiten Wij :

Artikel 1. Een toelage van maximum 250 euro aan te rekenen op het krediet voorzien bij de organisatieafdeling 55, basisallocatie 11.33.00.01 (programma 25.55.1) ("toelagen aan verenigingen") van de begroting van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu voor het begrotingsjaar 2019 wordt verleend aan de stichting « PAIRI DAIZA » met maatschappelijk zetel te 7940...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT