12 JANUARI 2023. - Ministerieel besluit tot ontslag en benoeming van leden van de Commissie voor de overheidsopdrachten

De Eerste Minister,

Gelet op het koninklijk besluit van 10 maart 1998 tot inrichting van de Commissie voor de overheidsopdrachten, artikel 5;

Gelet op de voordracht van de "Association des provinces wallonnes" van 28 juni 2022 en van de Vereniging van de Vlaamse provincies;

Gelet op de voordracht van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 5 oktober 2022;

Gelet op de voordrachten van de Regering van de Franse Gemeenschap van 7 november 2022 en van 13 december 2022,

Besluit :

Artikel 1. Eervol ontslag wordt verleend aan mevrouw Marnia AMMOUR uit haar mandaat van plaatsvervangend lid van de Commissie voor de overheidsopdrachten, als afgevaardigde van de "Association des provinces wallonnes".

Art. 2. Mevrouw Christel MOSUR wordt aangesteld tot plaatsvervangend lid van de Commissie voor de overheidsopdrachten, als afgevaardigde van de "Association des provinces wallonnes". Zij voltooit het mandaat van haar voorgangster bedoeld in artikel 1.

Art. 3. Eervol ontslag wordt verleend aan de heer Vincent THIERY uit zijn mandaat van plaatsvervangend lid van de Commissie voor de overheidsopdrachten, als afgevaardigde van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering.

Art. 4. Eervol ontslag wordt verleend aan de heer Christiaan VAN SUMERE uit zijn mandaat van plaatsvervangend lid van de Commissie voor de overheidsopdrachten, als afgevaardigde van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering.

Art. 5. De heer Anthony CHRISTIAENS wordt aangesteld tot plaatsvervangend lid van de Commissie voor de overheidsopdrachten, als afgevaardigde van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering. Hij voltooit het mandaat van zijn voorganger bedoeld in artikel 3.

Art. 6. De heer Viet-Tan DOAN wordt aangesteld tot plaatsvervangend lid van de Commissie voor de overheidsopdrachten, als afgevaardigde van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering. Hij voltooit het mandaat van zijn voorganger bedoeld in artikel 4.

Art. 7. Eervol ontslag wordt verleend aan mevrouw Kristen VOGLAIRE uit haar mandaat van plaatsvervangend lid van de Commissie voor de overheidsopdrachten, als afgevaardigde van Regering van de Franse Gemeenschap.

Art. 8. Eervol ontslag wordt verleend aan mevrouw Monia KOUHAIL uit haar mandaat van effectief lid van de Commissie voor de overheidsopdrachten, als afgevaardigde van de Regering van de Franse Gemeenschap.

Art. 9. Eervol ontslag wordt verleend aan mevrouw Jonia SHALJANI uit haar mandaat van plaatsvervangend lid van de Commissie voor de overheidsopdrachten, als afgevaardigde van de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT