11 DECEMBER 2022. - Wet met betrekking tot het verlenen van een staatswaarborg in de vorm van een borgstelling, in de context van een DBFM-overeenkomst, voor de bouw van twee nieuwe penitentiaire inrichtingen, respectievelijk te Leopoldsburg en Vresse-sur-Semois (1)

FILIP, Koning der Belgen,

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

De Kamer van volksvertegenwoordigers heeft aangenomen en Wij bekrachtigen, hetgeen volgt :

Artikel 1. Deze wet regelt een aangelegenheid als bedoeld in artikel 74 van de Grondwet.

Art. 2. Er wordt in een staatswaarborg voorzien in de vorm van een borgstelling voor de nakoming door de Regie der Gebouwen van al haar betalingsverplichtingen in het kader van overheidsopdrachten (Bulletin der Aanbestedingen van 5 oktober 2020 nrs. 2020-534495 en 2020-534497):

(i) DBFM voor een nieuwe penitentiaire inrichting te Leopoldsburg;

(ii) DBFM voor een nieuwe penitentiaire inrichting te Vresse-sur-Semois.

De Koning bepaalt de nadere voorwaarden waaronder die staatswaarborg kan worden verleend bij een of meer overeenkomsten en onder de voorwaarden die worden bepaald in die overeenkomsten.

Art. 3. De staatswaarborg sorteert effect ten vroegste op 1 januari 2022.

Kondigen deze wet af, bevelen dat zij met `s Lands zegel zal worden bekleed en door het Belgisch Staatsblad zal worden bekendgemaakt.

Gegeven te Brussel., 11...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT