10 SEPTEMBER 2019. - Samenstelling van de pachtprijzencommissie

Bij besluit van de Vlaamse minister van Omgeving, Natuur en Landbouw van 10 september 2019 wordt het volgende bepaald:

Artikel 1. De volgende personen worden benoemd tot leden-pachters van de pachtprijzencommissie:

  1. Lut D'hondt, Rokalseidestraat 18, 9990 Maldegem;

  2. Luc Engelborghs, Rechtstraat 2, 3700 Tongeren;

  3. Johan Bonnast, Klein Vilvoordestraat 50, 3078 Meerbeek;

  4. Dirk Fevery, Zeebruggelaan 167, 8370 Blankenberge;

  5. Eric Boussery, Reningelstraat 34, 8956 Kemmel.

    De volgende personen worden benoemd tot leden-grondeigenaars van de pachtprijzencommissie:

  6. Thierry de Grunne, Waterkasteelstraat 1, 3740 Bilzen-Beverst;

  7. Patrick Geelhand de Merxem, Reningelstraat 10, 8956 Kemmel;

  8. Eric de Neeff, Brakumdreef 4, 3210 Lubbeek;

  9. Jurgen Tack, Slot 37, 9290 Berlare;

  10. Francis Van Schoubroeck, Nederrij 45, 2200 Herentals.

    Art. 2. De volgende personen worden benoemd tot plaatsvervangende leden-pachters van de pachtprijzencommissie:

  11. Yvan Van de Velde, Sint-Stevenstraat 51A, 9060 Zelzate;

  12. Koen De Busschop, Hertenweg 5, 3740 Bilzen;

  13. André Leroy, Teleweidestraat 2, 1670 Pepingen;

  14. Bert Peurteners, 't Hasseltkiezel 33, 3960 Bree;

  15. Geert Defruyt, Nieuwendammeweg 2, 8620 Nieuwpoort.

    De volgende personen worden benoemd tot plaatsvervangende leden-grondeigenaars van de pachtprijzencommissie:

  16. Pierre-Michel De Vuyst, Provincieweg 2, 9552 Borsbeke;

  17. Georges Jacobs, Hagen Kasteel, 1785 Ossel-Brussegem;

  18. Mia Knapen, Koning Albertlaan 22, 3620 Lanaken;

  19. Christophe Lenaerts, Heihuizen 3, 2390 Oostmalle;

  20. Gregory Vermaercke, Dirk Martensstraat 23, 8200 Brugge.

    Art. 3. De volgende personen worden benoemd tot voorzitter en plaatsvervangend voorzitter...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT